Abonare la google news

Percheziţii la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași. Medicii sunt acuzați de malpraxis de o mamă al cărui bebeluș a murit la naștere

MaternitateSursa foto: Mediafax

  • O femeie acuză medicii de la Maternitatea Cuza Vodă că au făcut operația târziu și i-a murit copilul
  • Doi medici ar urma să fie duși la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
  • Procurorii investighează presupuse infracțiuni de vătămare a fătului și abuz în serviciu

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași fac luni percheziții la Maternitatea Cuza Vodă din oraș, într-un dosar care în care o femeie a acuzat medicii că i-au făcut prea târziu operația de cezariană, iar copilul a murit.

Citeste si:  CTP, reacție halucinantă după incendiul de la Matei Balș. Românii au vina

Procurorii fac luni percheziții la Maternitatea Cuza Vodă din Iași, iar, potrivit unor surse din cadrul anchetei, doi medici ar urma să fie duși la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași.

Reprezentanții Parchetului susțin că desfășoară activități care au în vedere documentarea unor presupuse infracțiuni de vătămare a fătului și abuz în serviciu.

Citeste si:  În Germania a început procesul a 11 membri acuzați că fac parte dintr-un “grup terorist de extrema dreaptă”

Surse din cadrul anchetei susțin că ar fi vorba de o femeie, care s-a prezentat la maternitate, iar medicii i-au spus să revină după o săptămână, deși aceasta susține că avea contracții.

Femeie spune că sarcina i s-a oprit din evoluție la 37 de săptămâni, iar rezultatul necropsiei a fost asfixiere intrauterină fără malformații.

Citeste si:  Cine este câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 8. Surpriză la Antena 1

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 15 total views