Abonare la google news

Percheziții DNA la vila unde locuiește Ioan Nasleu, fostul director Piețe SA

Procurorii DNA Timișoara și polițiști de la DGA efectuează percheziții, miercuri, la vila din Timișoara, unde locuiește Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA și la căzănăria din Obreja a familiei acestuia.

Muncitori de la Piețe SA au fost „detașați” de prietenul de chefuri al liderului interlop Lucian Boncu să-i facă reparații la locuința secretă din București sau la vila de pe Calea Urseni, care a fost construită de liderul interlop Alin Gherman, scrie PRESSALERT.ro.

Aceștia erau pontați ca lucrând la Timișoara pentru societatea de piețe. Mai mult, Nasleu primea prin Whatsapp mesaje de la angajați în care era ținut la curent cu lucrările din apartament, inclusiv fotografii cu lucrările efectuate, el comentând cu „super”. 

Muncă multă la căzănăria de la Obreja

Angajații de la Piețe SA au declarat că au fost trimiși să muncească zile întregi la amenajarea căzănăriei de la Obreja, unde au făcut numeroase lucrări, de la mici demolări până la betonări, au pus gresie și faianță, au realizat finisaje ale clădirii și au construit o baie.

Totodată, multe dintre materialele de construcție au fost cumpărate cu bani de la Piețe SA.

„De asemenea, bani de la Piețe SA au fost folosiți pentru cumpărarea de utilaje pentru căzănăria Obrejana. Până și sucul pe care l-am băut când Nasleu m-a trimis pe mine și colegii mei să lucrăm la căzănărie a fost plătit din banii de la Piețe SA”, a declarat, pentru sursa citată, Marius Ștefoni, fost aghiotant al lui Nasleu, pe care acesta l-a dat afară când a văzut că nu mai „răspunde” la comenzi.

Ioan Nasleu, „proiect de suflet”: Pereți „tapetați” cu Escobar și Corleone

Ioan Nasleu se laudă într-o înregistrare video cu căzănăria de la Obreja, „un proiect de suflet”.

Pe pereți se observă tablouri cu interlopi precum celebrul traficant de droguri Pablo Escobar, dar și cu alții fictivi, precum Don Vito „Corleone” din „Nașul”.

Citeste articolul pe Gandul