sâmbătă 20 noiembrie 8:00 AM

Abonare la google news

Pep Guardiola, extrem de nervos la conferința de presă. „Nu mă mai întrebați asta”. Ce l-a scos din minți

Antrenorul campioanei Angliei a fost extrem de nervos la ultima întâlnire cu jurnaliștii. Ibericul este cunoscut pentru faptul că nu îi place să vorbească despre transferuri, foarte rar se exprimă în această direcție. Mai ales când se află înaintea unui meci, ibericul respinge orice urmă de speculație.


Jurnaliștii nu au ezitat, însă, să îl chestioneze asupra potențialului transfer al lui Raheem Sterling, la Barcelona. Internaționalul englez nu mai esate un jucător indispensabil pentru antrenorul spaniol. Iar internaționalul englez nu vrea să riște să nu prindă lotul pentru Mondialul de anul viitor. Mai ales că există concurență mare.

Guardiola, supărat de întrebările ziariștilor. Antrenorul a fost extrem de nervos pe jurnaliști

Xavi vrea să reconstruiască gruparea catalană și a pus ochii pe starul lui City. Fostul mijlocaș speră să găsească înțelegere de la omul cuc are a lucrat la Barcelona. Se pare că Guardiola și-ar fi dat acordul ca Sterling să plece în această iarnă, sub formă de împrumut. La vară, Barcelona ar putea să facă o ofertă concretă. Cu toate acestea, Pep nu a recunoscut nimic la conferința de presă și chiar s-a luat de ziariști.


Nu știu de ce mă întrebați acum de ce va fi în ianuarie. Nu știu ce se va întâmpla, chiar nu știu. Nu pot să prezic viitorul și nici nu vreau să vorbesc acum de perioada de transferuri. Așa că nu mă mai întrebați de așa ceva. Raheem este concentrat la următoarele noastre meciuri. Și eu mă gândesc tot acolo, s-a răstit Pep la gazetari

Cu toate acestea, Guardiola a recunoscut că orice fotbalist poate fi atras, în continuare, de mirajul Barcelonei.

Este un oras superb, un club istoric, are o istorie care seduce. Normal că sunt mulți jucători și antrenori care pot fi atrasși de această perspectivă. Sunt chestii care contează, Barcelona este un club foarte atractiv, a recunoscut Pep Guardiola

Sterling ar putea să meargă și la o rivală din Premier League

Fotbalistul nu mai vrea să continue la Manchester City. Deși a amrcat 116 goluri pentru campioana Angliei, atacantul nu mai este titular de drept. De câteva luni traversează o formă mai slabă și alți jucători i-au luat fața, în planurile lui Pep.

Dacă varianta Barcelona nu se va concretiza, Sterling poate să continue în Premier League, chiar la o echipă care se bate la primele locuri. Arsenal Londra este și ea interesată, iar londonezii pregătesc 50 de milioane de euro pentru fostul star de la Liverpool.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !