Abonare la google news

Pentagonul a intrat în stare de alertă și a fost sigilat, după ce au fost raportate focuri de armă la o stație de metrou din apropiere

Pentagonul a intrat în stare de alertă, după ce marți dimineață au fost raportate focuri de armă la stație de metrou din apropiere, potrivit CNN, NBC News, Associated Press și The Washington Post.

Agenția pentru Protecția Forței Pentagonului a confirmat într-o postare pe Twitter că unitatea Departamentului Apărării se află în stare de alertă: „În prezent, Pentagonul este închis din cauza unui incident la centrul de tranzit. Solicităm publicului să evite zona. Vor apărea mai multe informații”.

Pentagonul a mai transmis că a intrat în stare de alertă în urma unor „activități ale poliției”, relatează Associated Press. Aceeași sursă informează că au fost auzite focuri de armă la o stație de metrou de lângă clădirea Pentagonului. Angajații Pentagonului nu au voie să părăsească clădirea.

Postul local de televiziune WUSA a arătat imagini cu mai multe ambulanţe şi maşini ale poliţiei în faţa Pentagonului, informează Agerpres.

Știre în curs de actualizare


Citeste articolul pe G4Media