2 iunie 3:30 PM

Abonare la google news

Peluza Sud 97 îl susține în totalitate pe Adi Mutu. „Briliantul” s-a întâlnit cu liderii ultrașilor oltenilor!

Adrian Mutu a semnat în urmă cu câteva zile contractul cu U CRAIOVA 1948, iar miercuri, cu începere de la ora 17:00, la stadionul „Ion Oblemenco”, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României va fi prezentat într-o conferință de presă din postura de antrenor principal al trupei oltene.

Adrian Mititelu a „detonat bomba” verii, iar Adrian Mutu a fost adus în Bănie din postura de antrenor principal al celor de la U CRAIOVA 1948. Astel că, lupta din Liga 1 cu formația lui Mihai Rotaru va fi una dusă la baionetă, orgoliile între cele două fiind mari.

Fostul mare internațional român a acceptat noua provocare din cariera sa de antrenor și este decis să aibă succes, mai ales că se bucură încă de la început de susținerea ultrașilor din Peluza Sud 97.

Peluza Sud 97 îl susține în totalitate pe Adi Mutu. Noul antrenor s-a întâlnit în Bănie cu liderii ultrașilor olteni

Adrian Mutu a sosit în Bănie în cursul zilei de marți, iar miercuri, cu începere de la ora 17:00, va fi prezentat oficial în cadrul unei într-o conferințe de presă ce se va desfășura la stadionul „Ion Oblemenco”.

ProSport a aflat că înainte de conferința respectivă, miercuri, în jurul prânzului Adrian Mutu a avut o întâlnire cu liderii Peluzei Sud 97, Sorin Chipeșu și Andrei Preda.

Ultrașii alb – albaștrilor l-au asigurat pe fostul mare internațional de susținerea în totalitate a galeriei, iar „Briliantul” le-a transmis acestora că a venit cu inima deschisă la Craiova și va face tot ce îi stă în putere pentru ca echipa lor favorită să facă o figură cât mai frumoasă în Liga 1.

Peluza Sud 97 și-a arătat susținerea pentru Mutu încă de acum câteva zile!

Dar, Peluza Sud 97 a anunțat că îl susține pe Adi Mutu încă de acum câteva zile, atunci când „Briliantul” a semnat contracul cu U CRAIOVA 1948. Într-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook, ultrașii olteni au anunțat:

„Din păcate clubul nu i-a acordat lui Trică încrederea pe care i-o acordam noi. Îi mulțumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru acest măreț club, fiind pilonul de bază al promovărilor în prima și a doua ligă. Te așteptăm acolo unde știm ca îți place la nebunie, alături de noi în peluză, să continuăm misiunea cea mai de preț a noastră, să aducem Știința acolo unde îi este locul. TRICĂ ESTE UNUL DINTRE NOI!

Adrian Mutu este probabil cel mai bun fotbalist român al anilor 2000, bucurându-ne pe toți la fiecare din cele 35 goluri marcate pentru tricolori. Este un antrenor la început de carieră, iar noi îi acordăm toată încrederea și speranța, dorind să realizeze ca antrenor al Științei lucruri cel puțin la fel de mărețe precum a realizat cu ghetele în picioare. Adi, hai să trecem la treabă!”.

Citeste articolul pe ProSport