miercuri 13 octombrie 2:00 PM

Abonare la google news

Peluza Cătălin Hîldan a găsit mod inedit de a-l încuraja pe Mircea Rednic


Peluza Cătălin Hîldan a transmis un mesaj de unitate înainte de reluarea campionatului și a avut ceva de spus și vizavi de antrenorul Mircea Rednic.


Noul antrenor de la Dinamo era liber de angajament, după despărțirea din luna aprilie de Viitorul Constanța. Rednic a bifat patru mandate la Dinamo, cel mai recent fiind în sezonul 2018-2019, și este ultimul tehnician care a adus titlul în Ștefan cel Mare.

Într-un mesaj pe rețelele sociale, fanii își amintesc de momentul când Mircea Rednic a venit la o aniversare a celor de la Dinamo, deși se afla sub contract cu Rapid.

Reacția Peluzei Cătălin Hîldan vizavi de Mircea Rednic: „Este și un mod de a-i arăta Strâmbului că noi avem încredere în el”

Fanii lui Dinamo îndeamnă la unitate înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș și vor un nou început cu Rednic pe bancă, scriu aceștia pe Facebook.

„STRÂMBU’ și STRÂMBII

În iunie 2019, am scris pe această pagină următoarele cuvinte:

”Clubul nostru trece printr-o perioadă de criză, în urma demiterii antrenorului Mircea Rednic.

Suntem convinși că această criză va înceta în momentul în care Mircea Rednic se va întoarce la Dinamo, fie ca antrenor, fie ca acționar, iar persoanele care au greșit vor face un pas înapoi.”

Au trecut mai bine de 2 ani de atunci. Criza s-a adâncit. Am avut de luptat cu cei care au plănuit falimentarea acestui club. Și nu numai cu ei, cu săpașii lui Contra și Șerdean, ci și cu toți cei care au încercat să ne pună piedici sau să arunce cu noroi.

Ne-am agățat cu dinții de UNICA ȘANSĂ DE SUPRAVIEȚUIRE, care a fost și este Programul DDB.

Am fost nevoiți să strângem bani, să ne sacrificăm și să cerem sacrificii în fiecare zi. Ne-am lovit prea des de cei care n-au scos un leu din buzunar, de cei care n-au scăpat nicio ocazie să ne numească STRÂMBI, necrofagi sau golani profitori.

Asta ne face să știm ce înseamnă să fii numit ”Strâmb” și să fii arătat cu degetul de toți cârcotașii, de cei care sunt atât de ”drepți” încât nu se pot apleca să ajute clubul nici măcar cu 1 leu.

Avem șansa să scăpăm de toți groparii, cred suporterii dinamoviști

Pe vremea când juca la Rapid, Mircea Rednic a fost invitat la o aniversare a Clubului Dinamo. Știa că-și pune în cap tot Giuleștiul dacă se declară dinamovist, dar n-a ezitat să vină și să declare public: ”Nu mă pot dezice de Dinamo. Sunt dinamovist și rămân dinamovist.”

Câinilor, a venit vremea să reparăm tot ce s-a stricat în acești ani la Dinamo. Avem șansa să scăpăm de toți groparii. Am demonstrat până acum că putem ține Dinamo în viață.

Haideți să arătăm că putem duce Dinamo acolo unde îi este locul. Acolo unde a fost ultima dată cu acest antrenor, când am terminat grupa Cupei UEFA peste Bayer Leverkusen, Beșiktaș și Club Brugge, când am ridicat trofeul de campioni defilând prin Liga 1.

Lupta aceasta poate să înceapă acum! Și pentru că suntem în STARE DE RĂZBOI, vom avea toleranță zero față de cârcotași, față de toți cei care vor încerca să ne țină pe loc.

De aseară, suporterii au început să ia din nou cu asalt biletele virtuale pentru meciul de vineri. HAIDEȚI SĂ TRAGEM TARE PE ELE!

https://www.bilete.ro/…/sustine-programul-ddb-in…/

Este și un mod de a-i arăta Strâmbului că noi avem încredere în el.

Și de a arăta lumii întregi că suntem ALTFEL, că nu dăm înapoi atunci când e greu.

Vă cerem, vă rugăm să reacționați și să luați bilete!

Puneți un screenshot pentru a-i încuraja și pe alții! Distribuiți către toți dinamoviștii!

NU DOAR CĂ NU VA MURI NICIODATĂ, DAR DINAMO VA FI IARĂȘI CE-A FOST!”, se încheie comunicatul PCH.

Amical câștigat în weekend cu Petrolul

Dinamo a învins echipa Petrolul Ploieşti, scor 3-2, sâmbăta trecută, într-un meci amical disputat cu porţile închise pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Ricardo Grigore (6) şi Cătălin Măgureanu (85 şi 89) au înscris golurile dinamoviştilor, în timp ce pentru ploieşteni au marcat Senad Jarovic (4) şi Eugen Cebotaru (56).

Prosport.ro