sâmbătă 5 iunie 11:00 AM

Abonare la google news

Pe ce stadion va juca Sepsi meciurile din Conference League, în cazul în care arena din Sfântu Gheorghe nu va fi gata la timp


Laszlo Dioszegi, patronal lui Sepsi Sfântu Gheorghe, afirmă ce variantă de rezervă are echipa din Covasna pentru meciurile din Conference League, în cazul în care noul stadion nu va fi gata la timp.


După recepție, există mai mulți pași pe care conducerea lui Sepsi trebuie să îi urmeze pentru ca stadionul să primească omologarea din partea UEFA.

În cazul în care acest lucru nu va fi posibil, echipa ar putea juca meciurile de „acasa” pe Stadionul „Ilie Oană” de la Ploiești.

Pe ce stadion va juca Sepsi meciurile din Conference League, în cazul în care arena din Sfântu Gheorghe nu va fi gata la timp

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, afirmă că deja a vorbit cu administratorii stadionului din Ploiești și a primit un răspuns care l-a făcut fericit.

„Ca să fie omologat stadionul, sunt o groază de cerințe. Am cerut să vină toți constructorii din Sfântu Gheorghe să stăm de vorbă să vedem dacă putem să realizăm ceea ce ne cer ei. Dacă nu, atunci va trebui să ne mutăm în Ploiești.

Am vorbit la Ploiești și am primit un răspuns care mă face mândru, anume că pentru Sepsi întotdeauna va fi deschis stadionul din Ploiești. Deci aceasta ar fi varianta de back-up.

Bugetul acestui sezon a fost undeva între 5 și 6 milioane de euro, nu a fost extraordinar, dar a contat că banii vin la dată fixă și că băieții mă văd zilnic pe aici.

Leo Grozavu a demonstrat că este un antrenor extraordinar și mă bucur că vom lucra alături de noi. A văzut că este într-un loc în care poate să facă rezultate pozitive și și-a dat seama că locul lui e în Sfântu Gheorghe.

Nu ne vom lupta la titlu, nu putem vorbi de asta, chiar dacă voi dezamăgi, dar vrem calificarea în play-off, după care mai vedem

O să ne mutăm pe noul stadion în mijlocul lui august”, a spus Laszlo Dioszegi, conform covasnamedia.ro.

Prosport.ro