miercuri 21 aprilie 7:07 PM

Abonare la google news

Paul Stănescu atacă coaliţia de guvernare pentru criza politică generată: „Pentru o astfel de mizerie, un prim-ministru ar fi trebuit să demisioneze în secunda doi”


Paul Stănescu acuză USR-PLUS că a renunţat la ameninţările iniţiale cu ruperea coaliţiei de guvernare, punctând că ar fi „scandalagii” care nu lucrează pentru a rezolva problemele românilor.


„Țara arde, iar liberalii și useriștii se ceartă pe ciolan În loc să ofere soluții clare și concrete pentru gestionarea pandemiei, Coaliția Haosului ne aruncă din lac în puț. Pandemia ucide oameni, distruge economia, îngrădește libertatea românilor în timp ce liberalii și useriștii mârâie la ciolan.

După mai bine de o săptămână, de când ministrul Sănătății, probabil singurul demis vreodată de un premier, a fost aruncat în stradă pentru incompetență, criza din coaliție s-a finalizat doar cu o nouă hârtie. USR-ul s-a retras cu coada între picioare, arătând încă odată că sunt foarte buni scandalagii și că dau mai mult din gură decât să rezolve problemele românilor”, transmite Paul Stănescu, conform Stiripesurse.ro.

Paul Stănescu: „Încăierarea penibilă dintre căţeluşii gălăgioşi a consumat din timpul pe care mulţi români nu-l mai au”

El face un apel către guvernanți să aloce resurse corespunzătoare pentru sănătate.

„Încăierarea penibilă dintre cățelușii gălăgioși de la USR și Cîțu, din cauza unui ministru ahtiat după adorare și imagine, a consumat din timpul pe care mulți români nu-l mai au. Vaccinare, testare, organizare, alocare de resurse corespunzătoare pentru sănătate, de acestea avem nevoie, nu de mârâieli între membrii Guvernului. Mușamalizarea datelor privind morții din pandemie este poate cea mai ticăloasă și mai cinică decizie a liberalilor.

România a ajuns caz unic în Europa, iar pentru o astfel de mizerie, un prim-ministru ar fi trebuit să demisioneze în secunda doi, de mână cu ministrul Sănătății. Dacă tot invocă transparența, membrii coaliției au obligația să susțină fără discuție propunerea PSD de înființare a comisiei parlamentare de anchetă care să analizeze modul în care a fost gestionată pandemia, inclusiv aspectele prezentate de Vlad Voiculescu cu privire la mușamalizarea numărului deceselor din cauza COVID-19. Așteptăm și fapte nu doar încăierări”, conchide secretarul general al PSD.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Ioanei Mihăilă ca ministru al Sănătăţii: „Sper ca până în vară să scăpăm de pandemie”

Romaniatv.net