Patronul lui FCSB l-a sunat pe Florinel Coman: „Stați liniștiți că nu îl lasă Gigi Becali la greu!”. Ce spune despre viitorul fotbalistului | EXCLUSIV

Gigi Becali, finanțatorul clubului FCSB, a oferit o nouă reacție cu privire la incidentul de natură penală în care a fost implicat Florinel Coman, atacantul în vârstă de 22 de ani al roș-albaștrilor.

În cursul zilei de luni, Poliția Română a publicat un comunicat cu privire la Florinel Coman, căruia i-a fost făcut dosar penal pentru că a fost prins fără permis la volan și conducând cu o viteză de 165 km/h pe Autostrada Soarelui.

Florinel Coman ar fi prezentat Poliției un permis de conducere din altă țară, însă acesta nu a fost identificat în baza de date.

Citeste si:  Iohannis: ”Dacă se formează o coaliție care are majoritate în parlament și îl propune pe Orban, îl accept, îl desemnez”

Gigi Becali l-a sunat pe Florinel Coman, după ce a fost prins fără permis valabil

FCSB joacă următorul meci din Liga 1 cu FC Botoșani, în deplasare, duminică, 28 februarie, de la ora 20:30. Gigi Becali nici nu se gândește să îl scoată din lot pe Florinel Coman.

Contactat de către ProSport, Gigi Becali a explicat că are nevoie de Florinel Coman pe teren și nu se gândește să îl pedepsească. Mai mult decât atât, patronul lui FCSB l-a sunat pe fotbalist să îi ridice moralul.

Citeste si:  Structura anului şcolar se schimbă. Ministrul Educaţiei anunţă vacanţă mai lungă

„L-am cautat pe Florinel să discut cu el și să îl mai liniștesc. I-am spus că sunt alături de el și l-am rugat să nu se uite pe la televizor și pe site-uri în aceste zile. El este unul dintre jucătorii mei foarte importanți din echipă. Din punctul meu de vedere el trebuie să joace în următorul meci de campionat. Trebuie să fie bărbat și să treacă peste acestă problemă. De ce să nu joace?

În cel mai rău caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor și nu este recidivist. Am văzut că s-a facut atâta tam-tam după acest caz, dar unii văd că spun că nu a avut niciun fel de act la el. Te doare mintea de ce prostii pot să debiteze unii. Stați liniștiți că Florinel este bine și nu îl lasă la greu Gigi Becali”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Citeste si:  După ce și-a pierdut fiul în incendiul de la Colectiv, Eugen Iancu a devenit îngerul protector al copiilor defavorizați

Sursa: ProSport

 4 total views