luni 23 august 5:12 PM

Abonare la google news

Partidele amicale ale României U21 cu Anglia şi Georgia se vor juca în Ghencea şi la Voluntari


Programate iniţial pe Arcul de Triumf, cele două jocuri de pregătire din septembrie ale naţionalei conduse de Florin Bratu se vor disputa în Ghencea şi la Voluntari, informează frf.ro, potrivit news.ro.


Meciul României U21 – Anglia U21 va avea loc vineri, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua, iar partida contra Georgiei U21 se va disputa marţi, 7 septembrie, de la aceeaşi oră, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Duelul tricolorilor U21 contra Angliei va fi primul jucat de o naţională pe stadionul Steaua.

Cele două amicale ale tricolorilor lui Florin Bratu sunt partide de pregătire înaintea Campionatului European. În 2023, România va participa la a treia ediţie consecutivă de EURO, de această dată în calitate de gazdă, alături de Georgia. Semifinalistele ediţiei de peste doi ani vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Şi echipa naţională a României la U20 va avea două meciuri amicale în luna septembrie, contra Portugaliei U20, acasă, şi în faţa Angliei U20, în deplasare. Selecţionata lui Bogdan Lobonţ se va duela marţi, 2 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Anghel Iordănescu contra Portugaliei U20, iar partida contra Angliei U20 va avea loc luni, 6 septembrie, la St. George’s Park.

Toate partidele selecţionatei U21 vor putea fi urmărite la TVR 1. Meciurile României U20 sunt transmise de Digi Sport. În curând, biletele vor fi puse în vânzare.

Stiripesurse.ro