joi 27 mai 8:00 PM

Abonare la google news

Părinții lui Roman Protasevici au făcut apel la comunitatea internațională și cer eliberarea acestuia: „Salvați-ne fiul!”


  • Părinții lui Roman Protasevici au făcut apel la comunitatea internațională.
  • Părinții lui Roman solicită eliberarea acestuia.
  • Natalia Protasevich este convinsă că Roman este supus violenței și torturii.
  • Sofia Sapega este suspectată de incitare la ură socială, potrivit BBC Russian Service.

„Salvați-ne fiul!” – strigă în cor părinții lui Roman Protasevici. Cei doi lansează un apel disperat către comunitatea internațională. Cred că jurnalistul este supus violenței și torturii în închisoare. Protasevici a fost arestat duminică în Belarus.


„Îmi este foarte greu acum. Îmi este foarte greu să accept această situație absurdă. Vreau să trasmit, prin intermediul mass-media, îngrijorările pe care le am”, a reacțioant Natalia Protasevici, mama jurnalistului.

„Reacția de la nivel internațional ne-a arătat că toată lumea îl susține pe fiul nostru. Toată lumea susține tinerii activi, care nu se tem să spună lucrurilor pe nume și care vor să trăiască într-o țară liberă”, a spus și tatăl Dmitri Protasevici, tatăl lui Roman.

Natalia Protasevici a luat legătura ultima dată cu fiul ei duminică dimineață, în ziua în care avionul în care s-a urcat a fost deturnat spre Minsk, iar jurnalistul a ajuns în arest.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro