Abonare la google news

Pariem pe Champions League » 6 variante de profit la PSG – Barcelona și Liverpool – Leipzig, lansate AICI!

Astăzi în returul optimilor Champions League sunt programate două partide. Este vorba de duelurile Liverpool – RB Leipzig și PSG – Barcelona, dueluri care vor începe la ora 22:00 și vor fi în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Pe „Parc des Princes” PSG va primi viizta formației Barcelona în manșa retur a optimilor de finală din Champions League. Duelul se reia de la scorul de 4-1 pentru parizieni care efectiv s-au distrat în turul de pe „Camp Nou”. Golurile victoriei categorice din tur a echipei pregătite de Mauricio Pochettino au fost marcate de Mbappe (min. 32, 65, 85) și Kean (min. 70), reușita catalanilor purtând semnătura lui Messi (min.27-pen.).

Ponturi PSG – Barcelona:
Pauză sau Final X – cota 2.04
Messi peste 1.5 șuturi pe poartă- cota 1.40
Barcelona, peste 1.5 cartonașe – cota 1.57

De la aceeași oră, pe „Puskás Aréna” din Budapesta va avea loc manșa retur a duelului din cadrul optimilor de finală din Champions League dintre Liverpool și RB Leipzig. După cum bine știți, UEFA a fost nevoită să modifice locurile de disputare ale mai multor meciuri, din cauza pandemiei de coronavirus, atât în Liga Campionilor, cât şi în Europa League. Astfel, la fel ca și turul și returul confruntării dintre „cormorani” și „tauri” va avea loc în Ungaria.

Duelul se reia de la scorul de 2-0 pentru echipa lui Klopp care a rezolvat ecuația meciului tur în doar cinci minute prin golurile semnate de Salah (min.53) și Mane (min.58).

Ponturi Liverpool – RB Leipzig:
Ambele marchează – cota 1.60
Salah peste 0.5 șuturi pe poartă, cota 1.45
RB Leipzig peste 1.5 cartonașe – cota 1.55

Vă reamintim că returul optimilor Champions League, a debutat ieri cu o mare surpriză la Torino, Juventus fiind scoasă din competiție de FC Porto. 

Citeste articolul pe Cancan