Abonare la google news

Parfumuri false, de 2 milioane de euro, descoperite într-un TIR turcesc, la Călărași. Erau ascunse printre materiale de construcție

Parfumuri contrafăcute în valoare de 2.000.000 de euro au fost confiscate în Călăraşi. Parfumurile erau ascunse într-un TIR turcesc, care aducea materiale de construcții pentru o firmă din România.

Polițiștii de frontieră din Călăraşi au descoperit, ascunse într-un TIR sosit din Turcia, 33.200 de articole de parfumerie, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, precizează într-un comunicat Poliția de Frontieră.

Descoperirea a avut loc miercuri, când a fost controlat TIR-ul condus de un cetăţean turc, în vârstă de 39 de ani. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire, materiale de construcţii din Turcia, pentru o firmă din România.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră și vameșii au făcut un control amănunţit.

parfumuri2 Parfumuri false, de 2 milioane de euro, descoperite într-un TIR turcesc FOTO: Poliția de Frontieră

Echipa a descoperit, ascunse printre materialele de construcţii, mai multe cutii care conțineau 33.200 de articole de parfumerie, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

parfumuri3 Parfumuri false, de 2 milioane de euro, descoperite într-un TIR turcesc FOTO: Poliția de Frontieră

Produsele, în valoare de aproximativ 2.000.000 de euro dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă, au fost ridicate.

Cercetările se fac pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Editor : D.C.


Citeste articolul pe Digi24