Abonare la google news

Parcare supraetajată în Sectorul 6. Va fi construită în cartierul Militari. Câte locuri va avea

Primarul Ciprian Ciucu a stabilit locul unde va fi construită prima parcare din sector şi cum va fi aceasta realizată.

„În atenţia locuitorilor din zona Lujerului, cartierul Militari, zona 14. Conform datelor noastre aici este cea mai mare nevoie de locuri de parcare (conform numărului de solicitări), de aceea intenţionăm să construim prima parcare pe verticala (4 niveluri, parter îngropat) din Sectorul 6. Strategia noastră este sa venim cu cât mai multe parcări construite pe verticală şi de dimensiuni mici spre medii şi asta din 3 motive/criterii: (1) să nu afectăm semnificativ mediul urban, (2) avem o mai buna distribuţie teritorială, aceste parcări vor avea statutul de parcări de reşedinţă, (3) costurile sunt acceptabile pentru ca nu este nevoie de soluţii inginereşti şi structuri costisitoare. De exemplu, această parcare are 250 de locuri”, a explicat primarul Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Îşi propun să construiască astfel de parcări cu investiţii decente.

„Ţintă noastră este să construim astfel de parcări cu până la 8.000 euro pe locul de parcare, ceea ce reprezintă o sumă decentă şi suportabilă pentru bugetul Sectorului 6”, a precizat Ciucu.

A doua parcare supraetajată din Sectorul 6 ar putea fi construită pe strada Sergent Major Cara Anghel, în zona 10.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul