marți 26 octombrie 1:17 AM

Abonare la google news

Pantofii sport ai lui Michael Jordan din primul sezon la Chicago Bulls s-au vândut cu 1,5 MILIOANE USD

Pantofii sport ai lui Michael Jordan din primul sezon la Chicago Bulls s-au vândut cu 1,5 MILIOANE USD. O pereche de pantofi sport purtaţi de Michael Jordan în al cincilea meci din primul sezon cu Chicago Bulls, a fost vândută pentru aproape 1,5 milioane de dolari, duminică, stabilind un preţ record la licitaţie pentru încălţări purtate într-un meci, a anunţat Sotheby’s.


Pantofii sport ai lui Michael Jordan din primul sezon la Chicago Bulls s-au vândut cu 1,5 MILIOANE USD

Pantofii sport, de culori roşu şi alb, au fost purtaţi de Michael Jordan şi au devenit celebri atât pe teren, cât şi în afara lui. „Pantofii sport cei mai preţioşi propuşi vreodată la licitaţie, Nike Air Ships din 1984 purtaţi de Michael Jordan în primul sezon, tocmai au fost vânduţi la 1.472.000 de dolari”, a anunţat casa de licitaţii Sotheby’s.

Suma exorbitantă pe care Michael Jordan a câştigat-o în doar o săptămână după transferul lui Messi la PSG


Un preţ astronomic, mult peste recordul deţinut de perechea Nike Air Jordan care a fost vândută la 615.000 de dolari în august 2020, la Christie’s. Piaţa pantofilor sport rari, considerată o piaţă de nişă acum câţiva ani, este în plină expansiune şi stârneşte interesul colecţionarilor şi marelui public.

Romaniatv.net


Stirile.eu