2 iunie 1:30 PM

Abonare la google news

Panică printre călătorii dintr-un tren rămas fără frâne după ce a trecut de localitatea Titu: Controlorul ne întreba pe noi unde e frâna de mână

Panică marți seară în Argeş, unde un tren Regio cu 100 de călători, care plecase din Bucureşti către Craiova, a rămas fără frâne la scurt timp după ce a trecut de localitatea Titu, transmite site-ul știrileprotv.ro

Trenul s-a oprit în cele din urmă la circa 300 de metri de gara Goleşti.

Peste 40 de pasageri au suferit atacuri de panică. Toţi călătorii au fost transferaţi în alt tren, cu care au plecat spre destinaţie. Acum se desfăşoară o anchetă, pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Panica s-a instalat în trenul Desiro în momentul în care mecanicul a alertat călătorii ca trenul nu mai poate frâna şi nu vor mai opri în staţia următoare. Ar fi cerut ajutorul controlorului de bilete, spun pasagerii, care au trecut prin momente de groază. Dar controlorul panicat nu a putut să îl ajute cu absolut nimic.

Pasageră: “Efectiv nu ştia unde e frâna de mână. Ne întreba pe noi unde e frâna de mână. Ca şi cum… nu mi se pare normal. Am plasa jumulită, am trecut prin momente de groază.”

Redăm mai jos integral comunicatul CFR Călători:

În data de 1 iunie 2021, trenul IR 1897 București Nord – Golești – Pitești – Craiova a depășit semnalul stației Golești în poziția pe oprire.

În tren se aflau circa 50 de pasageri. Pentru continuarea călătoriei în condiții de siguranță, călătorii au fost preluați din stația Golești de trenul IR 1791 București Nord – Golești – Pitești.

O comisie formată din specialiști în domeniu cercetează cauzele care au condus la producerea acestui incident.

CFR Călători cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat.


Citeste articolul pe G4Media