10 februarie 10:51 AM

Abonare la google news

Pădurar bătut de hoții de lemne: „M-a lovit cu pumnul, apoi cu o coadă de bici, ceva metalic”

Un angajat al Ocolului Silvic a fost bătut cu biciul și cu pumnii după ce a fost surprins, în pădure, de hoții de lemne.

Unul dintre bărbați a devenit agresiv după ce a fost luat la întrebări, informează știrileprotv.ro. Pădurarul are mai multe răni la cap și la mâini, dar a reușit să-l imobilizeze pe bătăuș și a dat alarma.

Scenele violente au avut loc în pădurea din comuna Cicănești, județul Argeș. Pădurarul de 46 de ani patrula în zonă și a văzut o căruță cu un trunchi de fag.

Prinși în fapt, hoții l-au luat la bătaie!

Sorin Floroiu, pădurar la Ocolul Silvic Curtea de Argeș, a povestit ce a pățit: „A sărit efectiv la mine, eu fiind în acel moment în apel cu șeful de post”.

„Prima dată m-a lovit cu pumnul, mi-a sărit telefonul de la ureche și apoi a avut o coadă de bici, ceva metalic și mi-a aplicat mai multe lovituri la gât și la mână, că m-am apărat”, a spus omul.

Pădurarul agresat a fost la spital pentru îngrijiri medicale și i s-a eliberat ulterior un certificat medico-legal.

Acesta a reușit să ceară la timp ajutor, iar polițiștii au ajuns la fața locului, unde l-au încătușat pe hoțul agresiv, un individ de 33 de ani. Magistrații au decis să fie arestat pentru 30 de zile.

Pădurar din Botoșani, lovit în cap cu un lemn după ce a surprins doi tineri care furau copaci

Un pădurar din Botoșani a fost lovit în cap cu un lemn, joi, după ce a prins doi tineri furând copaci într-o pădure din județ. Anchetatorii au stabilit că, în data de 17 decembrie, un tânăr de 24 de ani împreună cu un alt tânăr de 25 de ani au fost surprinși în pădurea din Balta Arsă de către pădurar, un bărbat de 61 de ani, în timp ce scoteau mai mulți arbori din rădăcină, cu intenția de a-i fura.

Sursa: Gandul