Abonare la google news

(P) 7 sfaturi care te ajută să câștigi la pariuri

Pariurile sportive pot fi o metoda de relaxare si distractie, pot fi o sursa continua de stres sau pot fi o sursa constanta de venit. Totul tine de modul in care cei care pariaza aleg sa o faca. Majoritatea celor care pariaza se bazeaza pe mize mici si cote mari, sperand sa dea marea lovitura. O astfel de strategie duce la pierderi considerabile in timp, insa, afectand serios bugetul pariorilor.

Cei care doresc sa se bucure de pariuri, dar in acelasi timp doresc sa castige, pariaza pe sume ceva mai mari si pe cote mici, analizand cu foarte mare atentie fiecare meci in parte. Castigurile la pariuri sportive sunt aproape intotdeauna rezultatul unor analize intense, a unei strategii bine puse la punct si a unui foarte bun management al banilor.

Daca vrei sa pariezi si scopul tau este de a castiga, iata 7 sfaturi pe care trebuie sa le urmezi:

  1. Pariaza intotdeauna pe meciuri pe care le-ai analizat!

Exista foarte multe site-uri care promit pronosticuri castigatoare, convingandu-i pe pariori sa le urmeze exemplul. Chiar daca pe site-urile respective exista tipsteri specializati, cu o experienta mare, fiecare pariu trebuie sa treaca printr-un filtru propriu.

  1. Pariaza intotdeauna cu putin inaintea evenimentului!

Este recomandat sa pariezi pe meciuri fotbal azi. Desi pare tentant sa faci bilete cu evenimente care au loc de-a lungul intregii saptamani, trebuie sa iei in considerare faptul ca intr-o saptamana se pot intampla extrem de multe lucruri: pot aparea accidentari, pot aparea probleme financiare in cluburi sau diverse alte situatii care schimba soarta meciului.

  1. Nu paria cu sufletul!

Pare tentant sa pariezi cu echipa cu care tii, insa specialistii recomanda sa eviti acest lucru. Faptul ca tii cu o echipa nu este un argument logic pentru succesul acelei echipe. Cel mai bine este sa pariezi pe echipe pe care le cunosti, insa pentru care nu ai niciun fel de atractie.

  1. Evita derby-urile.

De regula, derby-urile sunt meciurile care au un deznodamant greu de prezis. Daca vrei sa pariezi pe bilete cat mai sigure, cele cu o miza foarte mare sunt de evitat.

  1. Pariaza fara a tine cont de cote!

Evident, cotele conteaza, insa pot sa te incurce. Inainte de a vedea cota unui meci incearca sa il analizezi si sa alegi un pronostic. Analizeaza istoricul echipelor, ultimele stiri despre ele, mizele pe care le au, jucatorii pe care ii trimit in teren, si tot asa.

  1. Pariaza live doar daca poti sa urmaresti meciul!

Daca iti place sa pariezi live, fa-o  doar atunci cand poti vedea meciul. In felul acesta poti sa surprinzi principalele momente ale unui eveniment si sa prevezi anumite actiuni.

  1. Fii calm atunci cand pierzi!

Toata lumea pierde la pariuri, inclusiv cei care castiga foarte multi bani din asta. Daca ai pierdut, pastreaza-ti calmul si planuieste urmatorul bilet. Urmatorul bilet nu trebuie sa fie pariat in aceeasi zi, deoarece pariurile impulsive, motivate de o pierdere, pot adanci pierderea.

 

Citeste articolul pe Cancan