31 mai 3:06 PM

Abonare la google news

Out de la Roland Garros, Halep ar putea avea probleme și mai mari

Simona Halep suferă din cauza absenței de la Roland Garros. Jucătoarea de tenis are mari probleme după accidentarea care a avut loc la turneul de la Roma și dă semne că nu o să se întoarcă foarte curând pe teren. Aceasta a vorbit pentru prima dată despre perioada foarte dificilă pe care o traversează, despre sentimentele care o încearcă fiind departe de competiții și în ce stadiu se află cu recuperarea.

Simona Halep n-a început încă antrenamentele: „Mușchiul nu s-a sudat încă”

Simona Halep a vorbit despre cum se recuperează după accidentarea de la RomaSimona Halep s-a accidentat în timpul turneului de la Roma

Simona Halep a oferit primul interviu după accidentarea dură din turneul de la Roma. Campioana din 2018 de la Roland Garros recunoaște că suferă din cauză că stă acasă în mijlocul sezonului. Ea a mai vorbit și despre faptul că mușchiul ei încă nu s-a sudat și nu poate să se antreneze și nici măcar să alerge.

Sufăr puțin. Toată lumea e la turneu, iar eu sunt acasă. Va trebui să mai stau o perioada fără tenis, fără alergare pentru ca mușchiul nu s-a sudat încă

E greuț, nu sunt obișnuită să stau acasă în mijlocul sezonului și să nu fac nimic. Am acceptat această accidentare și sunt destul de pozitivă și știu că, dacă ești pozitiva și ai încredere, te poți vindeca mai repede. Am început deja procesul vindecării”, a spus Simona pentru EuroSport.

Numărul 3 WTA recunoaște că este obosită din punct de vedere emoțional și mental

Simona și-a  reamintit în acest interviu de cele mai frumoase momente trăite la Roland Garros. Ea consideră că în 2014 a avut un joc bun în care și-a gestionat foarte bine emoțiile. Chiar dacă n-a reușit să câștige în acel an, Simona Halep este foarte mândră de acea participare în finală.  Cu toate că a câștigat mare trofeu în 2018, jucătoarea de tenis este critică în ceea ce o privește și spune că n-a fost cel mai bun meci al ei. Cu toate acestea, este mândră de ea că a depășit emoțiile și presiunea.

Revenind la situația în care se află acum, Simo spune că privește partea bună a paharului. În același timp ea recunoaște că trebuie să se odihnească din punct de vedere emoțional și mental înainte de revenirea pe teren.

Tot timpul privesc partea plină, am timp să mă odihnesc și să lucrez pe ceea ce mai trebuie să lucrez, puțină forță în partea de sus a corpului. Mental trebuie să mă odihnesc, emoțional. Privesc cu încredere spre obiectivele ce au mai rămas anul acesta.”, a declarat Halep.

Citeste articolul pe PlaySport