marți 19 octombrie 2:00 PM

Abonare la google news

Omul orchestră de la FCSB! Gigi Becali e în extaz: „E dirijor, cântă trompeta și clarinetul”

Gigi Becali are un favorit în lotul FCSB: Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor e considerat de către omul de afaceri „dirijorul” din teren al echipei.


Tănase a fost accidentat, dar a revenit pe teren în meciul cu CS Mioveni, 3-0, când a și înscris din penalty.

De la ultima reușită în tricoul celor de la FCSB trecuseră 55 de zile. Se întâmpla în partida cu Sepsi, 1-1, în etapa șase a Ligii 1.


Omul orchestră de la FCSB! Gigi Becali anunță: „E dirijor, cântă trompeta și clarinetul”

Acum, din câte se pare, Florin Tănase e iar indisponibil. „S-a accidentat. A terminat meciul, dar are glezna cât pepenele galben” a anunțat MM Stoica, managerul general al FCSB.

Afectată de Covid-19 și accidentări, FCSB ar trebui să joace duminică, de la 20:30, cu Farul, pe terenul echipei din Ovidiu.

„Dacă e el în teren, nu îmi e frică de nimeni. Când e Tănase, e dirijor, cântă trompeta, clarinetul, fiecare la rândul lor” a declarat Gigi Becali, la Pro X.

În vară, Florin Tănase a semnat prelungirea contractului cu FCSB și a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Salariul său este de 30.000 de euro lunar, dar are o clauză în acord care prevede că paote pleca la un alt club pentru suma minimă de trei milioane de euro. După parafarea înțelegerii, Tănase comenta: „Am ezitat acum câteva luni să prelungesc. M-am gândit mai bine acum și am luat această decizie. Cred că e una bună, atât pentru mine, cât și pentru club. Așa nu voi pleca liber, iar clubul nu va pierde banii dați pe mine. Cred că am luat decizia cea bună. Eu și clubul suntem liniștiți pentru că acum am acea clauză de trei milioane. Nu mai cost cinci milioane. A venit Black Friday mai devreme. Am rămas cu gândul la un trofeu, dar și cu gândul de a pleca. M-am gândit că pot pleca mai ușor. Rămâne de văzut”.

 

Prosport.ro


Stirile.eu