Abonare la google news

Omul care l-a promovat pe Dinu Todoran în Liga 1, mesaj pentru noul antrenor al lui FCSB: „La Gigi, nu trebuie să fii foarte inteligent”

Ioan Andone, președinte FC Voluntari, a vorbit despre numirea lui Dinu Todoran în funcția de antrenor principal la FCSB.

După ce a purtat discuții cu Marius Șumudică și Nicolae Dică, Gigi Becali a anunțat că noul antrenor al lui FCSB este Dinu Todoran, ultima dată la CSM Slatina, în Liga 2.

Ioan Andone a fost antrenorul care l-a promovat pe Dinu Todoran în Liga 1, îl cunoaște foarte bine și are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Ioan Andone, despre numirea lui Dinu Todoran la FCSB

Oficialul de la FC Voluntari i-a transmis să profite de șansa care i s-a ivit și să își demonstreze calitățile de antrenor la FCSB. Acesta a avut însă o remarcă interesantă cu privire la tipologia antrenorului de la FCSB, spunând că nu trebuie să fie foarte inteligent.

„N-ai decât o variantă la FCSB, să câștigi campionatul. Eu îl cunosc foarte bine, pentru că a fost și șeful Academiei, a antrenat și în Liga 3, și în Liga 1, interimar. E o încercare pentru el, dar o încercare mare. Are un lot bun, dar la FCSB decide altcineva. Dacă ia campionatul, rămâne. Acum, el știe mai bine, a analizat, e șansa lui. Au fost mulți care au zis că e șansa lor să antreneze la Steaua (n.r – FCSB), dar n-au stat o lună-două-trei. Eu îi doresc succes și să rămână un an.

Dinu Todoran a jucat prima dată în Liga 1 când eram eu antrenor la Petrolul Ploiești. Eu l-am adus de la ICIM Brașov, din divizia C. L-am adus la vârsta de 18-19 ani.

El e un băiat inteligent, dar la Gigi poate nu trebuie să fii foarte inteligent. Indiferent ce face Gigi, rezultatele îl vor ține. El va trebui să câștige. D-aia ești la FCSB, d-aia l-a adus. N-ai CV impresionant, dar e șansa ta. Prinde șansa, dacă poți”, a spus Ioan Andone, în cadrul unei conferințe de presă.

Citeste articolul pe ProSport