Abonare la google news

Olandezul Fabio Jakobsen (Deceuninck), învingător la sprint în etapa a 2-a a Turului Valoniei

Ciclistul olandez Fabio Jakobsen (Deceuninck) a câştigat miercuri, la sprint, etapa a 2-a a Turului Valoniei, disputată pe distanţa de 120 km, pe un traseu în circuit la Zolder, fiind cronometrat cu timpul de 2 h 34 min 42 sec, informează AFP, potrivit Agerpres.

Jakobsen (24 ani), care a obţinut prima victorie după aproape un an de la teribilul accident din Turul Poloniei, pe 5 august 2020, care era să-l coste viaţa, a fost urmat în acelaşi timp de columbianul Fernando Gaviria (UAE Team Emirates) şi de belgianul Amaury Capiot (Arkea).

Citește și: Magistrați TB, PRADĂ a `VICLEȘUGULUI` unui ex-judecător ÎNCARCERAT – I-au dat PENSIE DE SERVICIU după GRATII…

În clasamentul general provizoriu, lider este compatriotul său Dylan Groenewegen (Jumbo) – învingător în prima etapă şi cel care a fost responsabil de accidentul lui Jakobsen, pe care l-a împins voit peste balustrade la Turul Poloniei, fiind suspendat nouă luni -, urmat în acelaşi timp de Jakobsen şi la 4 secunde de Fernando Gaviria.

Prevăzută iniţial să aibă loc între Verviers şi Herve, această a doua etapă a fost mai întâi anulată din cauza gravelor inundaţii din regiune, înainte de a fi înlocuită de o cursă în circuit la Zolder.

Citeste articolul pe Stiripesurse