joi 28 octombrie 6:22 PM

Abonare la google news

OFICIAL | Cătălin Carp a semnat cu Dinamo! Ce contract va avea în „Ștefan cel Mare” fostul jucător al celor de la FCSB și de la CFR Cluj

Cătălin Carp (28 de ani) a semnat cu Dinamo, din postura de jucător liber de contract. Internaționalul moldovean va juca în Ștefan cel Mare până la finalul sezonului.


Mircea Rednic a tunat și a fulgerat după eșecul din Cupa României, cu FC Argeș. Nemulțumit de mai mulți dintre jucătorii săi, antrenorul își continuă campania de achiziții, în încercarea de ieși din zodia rezultatelor negative ale echipei.

Cătălin Carp a semnat cu Dinamo! Ce contract va avea în Ștefan cel Mare fostul jucător al celor de la FCSB și de la CFR Cluj

Cătălin Carp a ajuns la Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce la 1 iulie s-a despărțit de Tambov, din Rusia. Cătălin Carp a mai jucat în Liga 1 pentru CFR Cluj, FCSB și Viitorul, actuala Farul Constanța.


Dinamo București anunță transferul internaționalului moldovean Cătălin Carp la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional,
Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

Cătălin Carp este cetățean moldovean, dar și-a făcut junioratul la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk. Fundașul a jucat în Liga 1 pentru FCSB, CFR Cluj și Viitorul, dar nu a reușit să înscrie niciun gol. În afară de România, a mai jucat în Rusia, pentru UFA, unde a fost coleg cu Ionuț Nedelcearu, și Tambov. În prima ligă rusă a reușit să marcheze de trei ori.

Cătălin Carp are 36 de prezențe în tricoul Republicii Moldova, pentru care a înscris de două ori – dintre care o dată în poarta României, în amicalul din 2015 câștigat de reprezentativa noastră cu 2-1.

Mircea Rednic, furios pe jucători

Mircea Rednic a pus tunurile pe jucători, imediat după meciul pierdut în Cupa României, 1-2 cu FC Argeș. Constantin Nica a fost unul dintre cei vizați de antrenor. Mai mult, acesta a declarat că va aduce și un fundaș dreapta, pe lângă celelalte transferuri anunțate.

Sunt probleme, e de muncă, a fost și problema cu jucătorii care au venit. Nu reușesc să joace două meciuri la rând.

Bravo lui Țîră, așa vreau. Uite, antrenorul s-a bazat pe mine și i-am arătat că se poate baza. Asta vreau, dar nu numai de la el. Și de la ceilalți. Au șansa pe care o au acum și mie nu îmi demonstrează că mă pot baza pe ei.

Aduc un fundaș dreapta, nu vedeți că nu am soluții? În afară de Sorescu nu am soluții. Nu știu cine va fi, o să vedeți. E nevoie. O să beneficiem și de pauza următoare a echipelor naționale și sper să putem să ii integrăm.

Până în iarnă nu ai cum o readuci pe Dinamo. Nu ai cum să treci peste niște etape. Cei care vin nu au mai jucat din mai, au nevoie de timp să se adapteze
Mircea Rednic, după Dinamo – FC Argeș 1-2

Playsport.ro


Stirile.eu