duminică 21 noiembrie 9:00 AM

Abonare la google news

OFF/ON THE RECORD, 21 noiembrie. Invitat, ora 20.00: Alexandru Rafila, deputat PSD, medic

Rafila estimează imunitatea din România la 20%. Medicul explică de ce unii oameni nu au dezvoltat anticorpi Mediafax Foto


PSD intră la guvernare alături PNL și UDMR, în plină criză pandemică. Cum va crește rata vaccinării în România, de ce politicienii români nu ascultă de știință și iau deciziile pe pandemie în ședințele de partid și ce va conține certificatul verde obligatoriu, îți spune Alexandru Rafila, deputat PSD, medic și posibil ministru al Sănătății în România.

Despre dilema „cine infectează mai mult: nevaccinații sau vaccinații”, despre categoriile profesionale care trebuie să aibă certificat de vaccinare, despre rata de vaccinare a medicilor și profesorilor, despre intrarea României în valul 5, despre plata testelor și a spitalizării, despre medicamentele anti-COVID și prezența lor pe piața românească, despre fenomenul vaccinării „la chiuvetă” și reformele pregătite pentru Ministerul Sănătății, îți vorbește duminică, de la ora 20.00, Alexandru Rafila, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.


Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro


Stirile.eu