Abonare la google news

Ofertă de cinci milioane de dolari pentru Trump şi Obama ca să participe împreună la o emisiune

Barack Obama şi Donald Trump, predecesorii lui Joe Biden la Casa Albă, sunt invitaţi să stea la aceeaşi masă într-o demonstraţie de unitate.

Conform express.co.uk, o companie de podcast-uri a strâns cinci milioane de dolari în încercarea de a-i pune faţă în faţă pe cei doi în scopul vindecării SUA, profund tulburată în mandatul lui Donald Trump.

Patrick Bet-David, iniţiatorul proiectului, crede că poate avea succes în demersul său.

„Reunited States” îşi propune să afle viziunile fiecăruia ăn cadrul unei discuţii sincere şi directe. Bet-David spune că experienţa sa în afaceri i-a arătat că este extrem de util ca două persoane care se dispreţuiesc reciproc să fie puse în aceeaşi cameră.

„Sunt doi oameni care nu se suportă, sunt doi oameni care nu sunt de acord unul cu celălat, dar cu cât mai aşteptăm mai mult până să-i aducem la aceeaşi masă, cu atât problema devine mai mare”, a declarat el.

Întrebat despre formatul emisiunii, Bet-David se gândeşte la o emisiune de trei ore în trei părţi: o oră dedicată întrebărilor din partea moderatorului, o oră dedicată întrebărilor din partea ascultătorilor şi apoi o oră de conversaţie liberă între cei doi.

Obama a criticat aspru mandatul lui Trump, acuzându-l pe miliardarul newyorkez de distrugerea ţării. Trump a răspuns în stilul său, cu insinuări, insulte şi rostogoliri de informaţii false, cum ar fi despre certificatul de naştere al lui Obama.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul