10 februarie 12:28 PM

Abonare la google news

Octavian Popescu îi impresionează până și pe rivali! Claudiu Niculescu, fascinat de „perla” lui Gigi Becali: „Este un copil foarte talentat cum rar se vede!”

Octavian Popescu este unul dintre cei mai promițători tineri jucători din Liga 1. Iar acest lucru îl admite și Claudiu Niculescu, fostul mare atacant al lui Dinamo, care a vorbit la superlativ despre „perla” FCSB-ului.

Octavian Popescu a fost transferat de FCSB, liber de contract, în vara anului trecut, de la Universitatea Craiova.

Tânărul fotbalist s-a făcut rapid remarcat în tricoul lui FCSB și a devenit o prezență constantă în primul „11” al echipei bucureștene.

Claudiu Niculescu, fascinat de Octavian Popescu

Fostul mare atacant din „Ștefan cel Mare” susține că Octavian Popescu este un copil foarte talentat, însă ar trebui să lucreze mai mult, din punct de vedere fizic, pentru a acumula masă musculară.

„Laudele pentru el sunt meritate, este un copil foarte talentat cum rar se vede, în sensul personalității pe care o are la vârsta lui. S-a văzut de la primul meci că are tupeul acela pozitiv în joc.

Să ia acțiuni inviduale, să dea mingi printre picioare unui adversar. S-a văzut că are personalitate foarte mare, dar nu ar trebui grăbite lucrurile. L-am auzit și pe domnul Stoichiță vorbind despre el, mai întâi trebuie să devină o certitudine”

El încă este un copil, trebuie ajutat să crească, să progreseze, îi prevăd un viitor frumos în fotbal. Poate trebuie să pună carne pe el pentru că încă e firav, dar eu zic că poate fi unul dintre marile talente ale fotbalului românesc în 2-3 ani de acum încolo”, a declarat Claudiu Niculescu, pentru Realitatea Sportivă.

Daniel Pancu se regăsește în Octavian Popescu

„Pancone” susține că, prima dată când l-a văzut evoluând pe Octavian Popescu, a fost la antrenamentele Rapidului, în 2018. La acel moment, Octavian Popescu era legitimat la Regal Sport, însă grupele de junori ale echipei bucureștene fuseseră împrumutate Rapidului.

Fostul mare fotbalist din Giulești îl apreciază foarte mult pe Octavian Popescu și susține că tânărul jucător se aseamănă cu el, pe când avea 18 ani.

„Popescu e încântător. Primul meci la seniori îl are cu mine, un Rapid – Voluntari. Te uitai la mai mulți copii și vedeai un copil mic, blonduț, care ieșea dintr-o grămadă din aia ca la rugby. Se antrena cu Rapid, care a luat grupele de la Regal.

Atunci au fost împrumutați Rapidului ca să ne putem desfășura activitatea în Liga 3. L-am chemat, a și jucat un sfert de oră la seniori, mi se pare. E genul de talent pur. În 2018 era treaba asta, când era foarte firav și micuț, acum e deja bărbat. Are o maturitate în joc și o dezinvoltură incredibilă. Depinde de multe ca să ajungă fotbalist.

Talente din astea au mai fost multe. Cred că e la fel ca mine, la 18 ani. Eu, într-un Iași – Craiova, pe o mocirlă în Copou, am adunat vreo 6 jucători și nu puteau să-mi ia mingea”, a declarat Daniel Pancu, pentru Digi Sport.

Sursa: Prosport