vineri 3 decembrie 7:22 PM

Abonare la google news

Obiceiurile sănătoase pe care le au membrii Familiei Regale Britanice. Ce mănâncă Kate Middleton, Prințul Harry sau Regina Elisabeta a II-a


Membrii Familiei Regale Britanice au o serie de reguli pe care trebuie să le respecte cu strictețe. Iar, când vine vorba despre alimente și un stil de viață sănătos, aceștia au anumite obiceiuri alimentare pe care le mențin de ani de zile. Află mai jos ce mănânc membrii Familiei Regale, printre care și Kate Middleton, Prințul Harry sau Regina Elisabeta a II-a.


Fie că este vorba despre aria gastronomică sau cea sportivă, membrii Familiei Regale Britanice au, într-adevăr, anumite preferințe! Chiar dacă au o serie de reguli pe care trebuie să le respecte cu strictețe, mai ales pentru a ține la imaginea și integritatea Familiei Regale, membrii au voie, însă, să își facă poftele. Iată cele zece obiceiuri sănătoase ale acestora.

În primul rând, Meghan Markle ține mult la sănătatea sa fizică și practică yoga de foarte mulți ani. Mai mult decât atât, nu toată lumea cunoaște faptul că mama ei este instructor de yoga, iar, la început, soția Prințului Harry era sceptică în privința acestui sport.

Citește și PRINȚUL HARRY A DEZVĂLUIT MOTIVUL PENTRU CARE A PĂRĂSIT CASA REGALĂ: ”AM FĂCUT CEEA CE ORICE SOŢ ŞI TATĂ AR FI FĂCUT”

Pe de altă parte, când vine vorba despre dulciuri, Regina Elisabeta a II-a este îndrăgostită de ciocolata neagră, fiind și aproape singurul sortiment care îi place cu adevărat. Aceasta preferă să aibă un conținut de cacao mai mare de 60%.

Kate Middleton are în dieta sa multe alimente crude. Este o mare consumatoare de fructe de pădure, pepene verde, salată, goji și ceviche.

Puțini știu faptul că Prințesa Beatrice este alergătoare de maraton. În anul 2010, aceasta a participat la Maratonul de la Londra, devenind, astfel, prima persoană din instoria regalității britanice care a luat parte la un asemenea eveniment. De cele mai multe ori, Prințesa Beatrice participă la astfel de evenimente în scop caritabil.

Prințul Charles are un fel preferat de mâncare la micul-dejun. Acestuia îi place să mănânce ”Cheesy Baked Eggs”, o rețetă ce conține ouă, brânză britanică, spanac, roșii și smântână grasă.

Citește și MEGHAN MARKLE ȘI PRINȚUL HARRY, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE VIAȚA LA CASA REGALĂ! FOSTA ACTRIȚĂ A RECUNOSCUT CĂ A AVUT GÂNDURI SINUCIGAȘE

Cum se menține în formă Prințul William și ce mănâncă Prințesa Charlotte

Măslinele sunt preferatele Prințesei Charlotte. Aceasta preferă să le consume ca gustare.

Ducesa Camilla se implică activ în grădinărit, având propria ei grădină de legume. Aceasta preferă să consume mazăre direct din păstăi, arată tabu.ro.

Pentru a se menține în formă, Prințul William face zilnic un antrenament care ține 11 minute și care nu necesită un anumit echipament. Antrenamentul vizează toate grupele musculare.

Dacă Meghan Markle practică yoga, soțul ei, Prințul Harry este preocupat de alimentație. Acesta făcea zilnic câte un antrenament dimineața, iar apoi consuma un suc verde proaspăt și lua suplimente.

Prințesei Diana îi plăcea să se antreneze pentru îmbunătățirea sănătății fizice și mintale.

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro