31 mai 2:54 PM

Abonare la google news

Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care ea și Pepe au divorțat. „N-am să neg niciodată!”

Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care ea și Pepe au divorțat. Oana Zăvoranu a fost întrebată despre căsnicia pe care a avut-o cu Pepe și care a fost principalul motiv al divorțului la podcastul lui Cătălin Măruță. Bruneta a recunoscut că nu-l mai iubea pe cântăreţ.

Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care ea și Pepe au divorțat

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a declarat Oana Zăvoranu. Vedeta a precizat că Pepe nu a suferit după divorț și că s-a căsătorit cu Raluca Pascu doar din ambiție, Cătălin Măruță fiind nașul de cununie al cuplului: „Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune”.

Oana Zăvoranu sare la beregata lui Pepe: „Bichonul latino-lover al României!”

Oana Zăvoranu a dezvăluit că Pepe era un bărbat gelos, care, la un moment dat, i-a cerut să renunțe la cariera de artistă. „El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Citeste articolul pe RomaniaTV