Abonare la google news

Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte. Care este starea de sănătate a fostului primar al Capitalei

Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte. ”Anul acesta este și trist și frumos în același timp. Este trist pentru că o să petrecem doar noi doi ca doi porumbei, guguștiuci bătrâni și frumos pentru că suntem bine, acasă și asta e cel mai important. Se resimte perioada asta grea. Ne-au invitat prieteni pe la ei, dar nu ne-am dus și asta e.

Citeşte şi: Propunerea primită de Oana Lis, în urmă cu câţiva ani: „Regret că nu am făcut asta”

Oana şi Viorel Lis, singuri de Paşte

Am comandat de la restaurant preparate de Paște. Mi-era poftă de produsele care se mănâncă acum. Noi, de obicei de Paște mergeam la munte, era frumos…

Citeste si:  Gabriela Firea, apel către PNL şi USR să voteze proiectul PSD: Cele patru spitale 'aruncate peste gard' de Clotilde Armand să fie preluate de Primăria Capitalei

Odată cu vârsta, cu bătrânețea, vin tot felul de probleme, dar s-au acutizat din cauza perioadei Covid și nu mai poate să mai meargă bine, din păcate. Are dureri mari când merge și așteptăm să meargă la recuperare. Și o operație este indicată, dar dacă eu nu pot să merg cu el la spital, e foarte complicat”, a declarat Oana Lis pentru redacţia.ro.

Tatăl Oanei a murit, recent, în Spania

Stabilit în Spania, bărbatul avea probleme cardiace, dar a pus la punct detaliile înmormântării sale înainte să moară.

Citeste si:  Ludovic Orban reacţionează după gafa lui Vlad Voiculescu: Orice ministru care nu își face treaba va pleca!

Nu aveam o relație apropiată cu el, dar normal că am un gust amar, pentru că este omul care mi-a dat viață, chiar dacă m-a făcut și să sufăr când eram mică. Este ciudat că am aflat de la niște oameni care stau acolo, în Spania, unde a murit el.

Am înțeles că el a discutat cu preotul de acolo ca să se ocupe de înmormântare, că i-ar fi făcut o împuternicire, dar, na, mi se pare ciudat că nu a încercat să ne anunțe. Eu i-am scris fratelui meu și i-am spus, pentru că mi-a scris o prietenă din Spania și m-a anunțat.

Nu știu nici adresa bine, unde stătea el, dar am înțeles că așa a vorbit cu acest preot, ca să se ocupe de înmormântare. Am încercat să-l sunăm pe acest preot și i-a închis telefonul lui frati-miu. Fratele meu și bunica mea mai vorbeau ce el.

Citeste si:  Andreea Marin, probleme grave de sănătate: ”Aveţi un litru de sânge în abdomen”

Era bolnav cu inima, nu am alte informații. Eu m-aș bucura dacă se ocupă de înmormântarea lui, dar era frumos să ne anunțe el că are probleme. Nu avea familie, a murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat”, a declarat Oana Lis.

Citeste articolul pe RomaniaTV