vineri 3 decembrie 9:01 AM

Abonare la google news

Oana Roman se simte din ce în ce mai rău! A făcut patru teste de COVID-19 pentru a se asigura că nu a luat virusul


Oana Roman se seimte rău de câteva zile și zace la pat. Influencerița și-a anunțat prietenii din online despre problemele de sănătate care nu-i dau pace.


Inițial, Oana  a crezut că este vorba despre o viroză, însă, ulterior, pentru că a acuzat simptome mai grave, a decis să facă test COVID-19, ajungând la 4 astfel de teste pentru a se asigura că totul este ok.

Pentru a fi sigură că nu s-a infectat cu noul coronavirus, vedeta a mers la o clinică particulară, ca să afle un rezultat concret: „Mă simt un pic mai bine decât ieri, dragilor. În continuare tușesc, îmi curge nausl, îl am înfundat.

(…) Am făcut patru teste Covid-19, toate sunt negative, însă vreau să fac un test PCR, ca să mă liniștesc.”, a povestit Oana Roman, pe contul ei personal de Instagram.

Pandemia din România a făcut-o pe Oana Roman să fie atentă la starea ei de sănătate. Pentru a preveni din timp o infecție cu COVID-19, partenera lui Marius Elisei s-a vaccinat inclusiv cu a treia doză.

La acel moment, vedeta a declarat că nu a suferit nicio reacție adversă, ci doar a avut o ușoară durere de mână, în locul în care i-a fost injectat serul: „Am primit foarte multe mesaje în care sunt întrebată cum mă simt după doza a treia de vaccin. Eu nu am avut nicun fel de simptome, absolut nimic, doar o durere locală în locul în care mi s-a făcut vaccinul. Mă doare puțin mâna, în rest, nici febră, nici frisoane, dar nici stare de oboseală.”, spunea Oana Roman imediat după vaccin, pe rețelele de socializare.

Cancan.ro