marți 18 mai 12:29 AM

Abonare la google news

Oamenii care se vaccinează la Teatrul din Caracal participă la o tombolă cu bilete gratuite la spectacolul ‘Sunt un orb’, de Horațiu Mălăele

Un maraton al vaccinării anti-COVID va avea loc în perioada 21-23 mai la Teatrul Naţional din Caracal iar persoanele care se vor vaccina în această campanie pot participa la o tombolă cu premii constând în bilete la un spectacol susţinut de actorul Horaţiu Mălăele, a anunţat, luni, Primăria Municipiului, arată Agerpres.


Potrivit unui comunicat al instituţiei, la Maratonul Vaccinării de la Teatrul Naţional Caracal vor fi disponibile trei fluxuri de vaccinare şi peste 5.000 de doze de ser.

La tombola organizată pentru persoanele care se vor vaccina premiile constau în 100 de bilete gratuite la spectacolul „Sunt un orb”, susţinut de actorul Horaţiu Mălăele la Teatrul Naţional Caracal pe 30 mai.


Câştigătorii tombolei vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.

Maratonul vaccinării de la Caracal va începe pe 21 mai, la ora 16,00 şi se va încheia pe 23 mai, la 16,00.

„Iniţiativa este un simbol al dorinţei noastre, a tuturor, de a reveni la viaţa dinaintea pandemiei, la organizarea şi participarea la evenimente culturale, care erau o obişnuinţă pentru noi toţi. Primăria Caracal a încurajat întotdeauna demersurile de vaccinare a unui număr cât mai mare de cetăţeni. În acest sens, încă din a doua jumătate a lunii ianuarie (18 ianuarie 2021), am deschis pentru comunitatea caracaleană primul centru de vaccinare, în Clădirea Administrativă din parcul ‘Constantin Poroineanu’. Am început atunci lungul drum spre revenirea la normalitate, la viaţa noastră dinainte de pandemia de COVID-19”, precizează sursa citată.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Până în prezent, în municipiul Caracal au fost vaccinate peste 16.000 de persoane, se menţionează în comunicat.

În judeţul Olt au fost vaccinate până acum 58.709 persoane, dintre care peste 41.000 au primit şi doza de rapel.

Stiripesurse.ro


Stirile.eu