duminică 31 octombrie 8:11 PM

Abonare la google news

O telecabină s-a desprins de pe cablu si a căzut în gol, în Cehia. Un om a murit


O telecabină s-a prăbușit în gol, în Cehia, după ce un cablu s-a desprins. Singura persoană care se afla în telecabină a murit.


Incidentul a avut loc duminică, în nordul țării. „O cabină a căzut în timp ce cobora. Era o persoană înăuntru, care, din păcate, a cedat din cauza rănilor”, a declarat purtătorul de cuvânt Michael Georgiev pentru Televiziunea Cehă, scrie Reuters.

S-a găsit vinovatul pentru accidentul în care a murit fotbalistul Emiliano Sala. Mesajele disperate trimise de acesta, după ce a aflat de tragedie
Telecabina către muntele Jested de 1.000 de metri folosește două cabine, fiecare operată de un membru al personalului.

„Din fericire, cealaltă cabină a rămas la locul ei, aproximativ 15 persoane au fost evacuate. Oamenii ar trebui să fie fără răni, doar au suferit un șoc psihic”, a adăugat acesta.

Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la această tragedia. La fața locului, autoritățile investighează circumstanțele în care s-a produs, relatează Antena 3.

Decizia surprinzătoare a tribunalului în legătură cu copilul de 6 ani Eitan Biran, singurul supravieţuitor al accidentului de telecabină din Italia

Tribunalul pentru Familie din Tel Aviv a decis luni ca Eitan Biran să fie trimis înapoi în Italia, pentru a locui cu mătușa sa italiană, cel puțin până la o posibilă decizie diferită din partea instanțelor italiene. Biran, în vârstă de 6 ani, este singurul supraviețuitor al unui accident de telecabină petrecut în nordul Italiei, în luna mai. Micuţul fusese adus ilegal în Israel, din Italia, de către bunicul său israelian, scrie The Jerusalem Post.

Microbuz înmatriculat în România, implicat într-un accident cumplit pe o autostradă din Ungaria. Cinci persoane au murit
Accidentul s-a soldat cu moartea a 14 persoane, inclusiv tatăl lui Eitan, Amit Biran; mama lui, Tal Peleg; fratele său de un an, Tom; și străbunicii săi, Barbara Cohen Konisky și Itshak Cohen.

Curtea a constatat că Biran avea legături mai profunde și mai confortabile cu familia sa italiană și împrejurimile, decât are cu familia sa israeliană și împrejurimile. În plus, instanța a stabilit că bunicul a încălcat Convenția de la Haga prin luarea lui Biran din Italia fără o decizie judecătorească. De asemenea, judecătoarea Iris Ilutovici Segal l-a obligat pe bunicul matern al copilului, Shmuel Peleg, să achite cheltuieli de judecată de peste 18.000 de euro.

 

 

Romaniatv.net