2 iunie 9:00 PM

Abonare la google news

O tânără s-a urcat beată și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate! Femeia s-a luat la întrecere cu polițiștii

O tânără din Iași a încălcat într-o singură noapte numeroase legi. Aceasta a urcat beată și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate, iar apoi s-a luat la întrecere cu polițiștii. Femeia a fost condamnat la un an și 6 luni de închisoare cu suspendare.

O tânără a vrut să încalce toate regulile într-o singură noapte, iar pentru asta a plătit scump. Femeia s-a urcat sub influența băuturilor alcoolice la volanul unei mașini neînmatriculate. Mai mult, aceasta nici măcar nu avea permis.

Femeia s-a întâlnit pe drum cu polițiștii, care i-au făcut semn să oprească. Însă, tânăra a ignorat semnalul polițiștilor și a încercat să scape de ei. A început o urmărire ca la carte, iar în cele din urmă a fost oprită de oamenii legii. Aceștia au testat-o cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,61. (CITEȘTE ȘI: INCIDENT ȘOCANT ÎN CRAIOVA. UN POLIȚIST A FOST SNOPIT ÎN BĂTAIE DE UN ȘOFER PRINS BEAT LA VOLAN)

„În jurul orei 2:20, am fost informați despre faptul că un agent se afla în urmărirea unui autoturism marca Nissan, fără numere de înmatriculare și fără lumini, care nu a oprit la semnalele polițistului pe șoseaua Nicolina, în zona Belvedere. Mașina a fost urmărită până pe raza comunei Voinești, unde a fost oprită. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătoarei auto, a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg alcool pur în aerul expirat”, au afirmat oamenii legii.

Femeia a fost condamnată

În urma peripețiilor, tânăra a ajuns în fața judecătorilor care au condamnat-o recent la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Mai mult, aceasta a fost obligată și să facă muncă în folosul comunității.

 „Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Consiliului Local Iași, fie la Spitalul Clinic de Recuperare Iași, fie la Institutul de Psihiatrie «Socola»”, au precizat judecătorii ieșeni.

(VEZI ȘI: BEAT CRIȚĂ LA VOLAN, UN ȘOFER A LOVIT DOUĂ MAȘINĂ, A RUPT UN STÂLP ȘI A ATERIZAT ÎNTR-O CURTE)

 

Sursa foto: Poliția Română

Citeste articolul pe Cancan