2 iunie 8:18 PM

Abonare la google news

„O să vedeți un alt Șumudică de acum!” Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat cu cine se va bate la titlu + Ce spune despre meciurile cu Rapid

Marius Șumudică a declarat imediat după numirea la CFR Cluj că echipa sa se va bate pentru al cincilea titlul consecutiv. Antrenorul crede că FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi vor fi rivalele sale. Tehnicianul a vorbit și despre întâlnirea cu Rapid, echipa la care s-a consacrat.

Marius Șumudică nu se dezminte. Deși a avut oferte din Turcia și a negociat cu formații din Arabia Saudită, după cum el însuși a recunoscut, a ales să revină în Liga 1.

Campion cu Astra Giurgiu, în urmă cu 7 ani, Marius Șumudică a semnat cu CFR Cluj și se va bate pentru al cincilea titlu consecutiv al ardelenilor. Mai mult, are șansa de a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Echipa lui Neluțu Varga are culoar spre grupele celei mai valoroase competiții europene.

„O să vedeți un alt Șumudică de acum!” Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat cu cine se va bate la titlu

 

Ultimele două mandate ale lui Marius Șumudică nu au fost deloc reușite. A plecat cu scandal de la Gaziantep și a rămas doar șapte etape pe banca lui Rizespor. Tehnicianul spune acum că se va schimba.

„O să vedeți alt Șumudică din acest an. Un antrenor mai așezat. Eu sunt un tip coleric, dar echipa nu va mai fi privată de munca mea pe bancă.

Sunt conștient că am ajuns la unul dintre marile cluburi ale României”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Ce spune despre meciurile cu Rapid

„E clar că FCSB și Craiova lui Rotaru vor fi rivale ale CFR-ului. Universitatea Craiova, cea a lui Rotaru, e o echipă de luat în calcul, Sepsi este echipa extrem de periculoasă. Cele trei echipe vor fi rivale ale CFR-ului.

Când voi întâlni Rapidul? Respectul îl au din partea mea. Dar asta e viața, sunt profesionst. Tot ce însemn eu voi pune în slujba CFR Cluj.

E clar că voi avea stări emoționale diferite. Dar asta este, sunt la CFR Cluj și voi da totul pentru echipa mea”, a mai spus Marius Șumudică.

Noul antrenor al lui CFR Cluj a vorbit și despre problema jucătorilor pe care ardelenii i-ar putea da la națională, pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo:

 

„Sunt jumătate-jumăte, nu știu în momentul de față despre jucătorii pe care trebuie să îi dăm la Jocurile Olimpice. Sunt jucători angrenați la națională și va trebui să le dau vacanță, nu vor face pregătirea cu mine, în condițiile în care începem jocurile oficiale.

Va fi destul de dificil, mai aproape îmi este cămașa”, a încheiat Marius Șumudică.

Citeste articolul pe ProSport