vineri 3 decembrie 2:36 PM

Abonare la google news

O razie de două ore a Poliției Rutiere s-a lăsat cu zeci de amenzi în Timișoara


192 de autovehicule au fost oprite și 214 persoane au fost legitimate, joi, între orele 16:00-18:00, de către polițiștii Biroului Rutier Timișoara și cei ai secțiilor 2, 3 și 5 din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, împreună cu lucrătorii S.A.S.


În cadrul acțiunii au fost aplicate 40 de amenzi în valoare de 7.300 de lei pentru nerespectarea normelor rutiere.

Agenții au retras opt certificate de înmatriculare și au reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

Totodată, au fost efectuate 93 de testări cu aparatul etilotest, fiind constatate două infracțiuni.

Joi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat, pe strada Canal Bega, un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultatul o valoare de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

La fel a pățit și un alt șofer, în vârstă de 38 de ani, care a condus băut și a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 5 Urbană Timișoara pe strada Torac.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultatul o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

Debanat.ro