Abonare la google news

O persoană a căzut de la etajul 2 al unui imobil din Constanţa

O persoană a căzut de la etajul 2 al unui imobil din Constanţa. Victima a fost transportată la spital, iar salvatorii încearcă acum să afle cum s-a produs incidentul.

Potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, incidentul a avut loc joi în cartierul Tomis Plus. O persoană a căzut aproximativ şase metri, de la etajul doi al unui imobil.

Autorităţile încearcă să afle cum s-a produs incidentul.

Din primele informaţii furnizate de salvatori, persoana este cooperantă cu medicii. Victima a fost preluată de o ambulanţă SMURD C şi a fost transportată la spital.

Citeste si:  Informare de ultima oră a Ministerului Sănătății: „Este posibil ca o persoană vaccinată asimptomatică să poată răspândi virusul”

Actorul Ciprian Nemeșiu a murit, după ce s-a aruncat de la etaj. “Ai grijă de tine, acolo unde ai plecat!”

Tragedie fără margini în lumea teatrului românesc. Ciprian Nemeșiu (39 de ani), unul dintre cei mai talentanți actori din noua generație, a murit, după ce s-ar fi aruncat de la etaj.

Anunțul a fost făcut de colegii săi din trupa de improvizație “Freeze”.

Citeste si:  Companiile aeriene cer Uniunii Europene să introducă pașapoarte de vaccinare anti-COVID

Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul trist pe care colegii de trupă ai lui Ciprian Nemeșiu l-au publicat pe pagina de Facebook.

Totodată, Ciprian Nemeșiu a fost și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act. Acesta a murit luni, 8 martie. Din primele informații, actorul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, unde, de altfel, și locuia.

Citeste si:  Veste cruntă pentru românii din Marea Britanie. Este incredibil ce au pățit

Cine a fost Ciprian Nemeșiu, actorul care a murit pe 8 martie

Ciprian Nemeșiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane. De-a lungul vieții, a fost angajat al hotelurilor Howard Johnson Grand Plaza Hotel și Ramada Plaza.

Citeste articolul pe Gandul

 45 total views