marți 19 octombrie 4:00 PM

Abonare la google news

O pacientă de 80 de ani i-a șocat pe medicii UPU de la Sf. Pantelimon: “Nu m-am vaccinat, am auzit că o să rămân sterilă”

În plină criză pandemică, în condițiile în care nu mai sunt libere paturi la ATI COVID și medicii sunt copleșiți de numărul mare de pacienții, vârstnicii găsesc diverse explicații, când sunt întrebați motivul pentru care nu s-au imunizat. Răspunsul unei paciente în vârstă de 80 de ani pur și simplu i-a șocat.


Fiorella Mitoiu, șefa UPU de la Spitalul “Sf. Pantelimon” din Bucureşti, a povestit ce i-a răspuns o bătrână internată în unitatea medicală pe care o conduce, după ce a fost întrebată motivul pentru care nu s-a vaccinat împotriva COVID. Dialogul este greu de crezut, însă este cât se poate de real.

(VEZI AICI: BREAKING. CAZ ȘOCANT ÎN CAPITALĂ. O BĂTRÂNĂ SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS A MURIT ACASĂ. DSP-UL NU A VENIT SĂ RIDICE CADAVRUL. VIDEO)


Efectiv nu știu ce să mai zic. Ni s-au spus să dăm imagini. Încep să cred că lumea este rea. Nu poți să vii tu, persoană în vârstă de aproape 80 de ani, și să-mi spui ‘nu m-am vaccinat pentru că am auzit de la televizor că o să rămân sterilă’. Nu poți!”, a declarat șefa UPU de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Bucureşti, Fiorella Mitoiu, potrivit antena3.ro.

Fiorella Mitoiu, șefa UPU Sf. Pantelimon: “Sperăm să mai dureze cel mult o lună”

În ziua în care în România s-au înregistrat recorduri absolute de infectări, decese COVID şi pacienţi la ATI, Fiorella Mitoiu trage speranțe că valul 4 se va încheia în cel mult o lună. Recunoaște, însă, că, la cum evoluează lucrurile în prezent, va fi foarte greu.

Noi sperăm să mai dureze cel mult o lună (situația în care se găsește în prezent România – n.r.), dar la cum evoluează lucrurile în ultimele zile nu cred că se vor termina prea curând, pentru că toți acești pacienți care intră acum, zilele astea, în camerele de gardă, au nevoie de mult timp pentru a putea fi trecuți peste”, a mai precizat medicul.

Cancan.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !