Abonare la google news

O nouă propunere pentru implementarea sistemului VAR în Liga 1. „Să deblocăm această situație!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Ciprian Paraschiv a vorbit pentru ProSport LIVE despre implementarea sistemului VAR în Liga 1, iar oficialul celor de la Poli Iași a făcut o propunere inedită.

Acesta își adorește ca EAD.RO, deținătorul drepturilor TV pentru Liga 1, să plătească pentru impementarea sistemului VAR la meciurile din primul eșalon fotbalistic și a explicat de ce.

Mai mult, președintele lui Poli Iași este de părere că sistemul VAR o să fie implementat în play-off-ul sezonului 2021 – 2022, dar recunoaște că a făcut o propunere ca reprezentanții cluburilor din Liga 1 să aibă o întâlnire cu oficialii de la FRF pentru a ajunge la un acord în ceea ce privește arbitrajul video.

Citeste si:  Elveţia a început pregătirile pentru a elibera certificatele de vaccinare anti-Covid din vara aceasta

Ciprian Paraschiv, o nouă propunere pentru implementarea sistemului VAR

„În momentul în care eu am fost prezent în Comitetul Executiv al FRF s-a pus problema ca FRF să finanțeze VAR-ul, dacă CCA își asumă acest proiect. Era o discuție dacă își asumă LPF sau CCA. Eu mi-am spus părerea și cred că e normal ca CCA să își asume acest proiect și i-am cerut și părerea lui Vali Argăseală. Eu înțeleg că există o neînțelegere între Gino Iorgulescu, Justin Ștefan și domnul Răzvan Burleanu, acolo unde există orgolii. 

Citeste si:  Situație șocantă: 70 de pacienți de la spitalul Foișor, unii abia operați, au fost trimiși acasă. Spitalul devine unitate COVID

Eu am zis ca cluburile să facă o delegație ca să deblocăm această situație pentru că este nevoie de VAR. Eu cred că toate echipele vor fi dispuse să facă un sacrificiu și să plătească 1-2 arbitri în plus pentru a nu mai exista discuții de arbitraj. Poate în play-off-ul din 2022 o să avem play-off.

În vară, atunci când deținătorul de drepturi TV a decis ca cluburile să fie penalizate cu 800.000 de euro, am venit și am spus: „Dacă pentru 7 meciuri ni se opresc 800.000 de euro, atunci pentru meciuri în plus nu ar trebui să ni se plătească niște bani în plus?” Atunci deținătorul a decis să achiziționeze aparatura. Poate găsim o soluție la deținătorul de drepturi TV pentru că jucăm mult mai multe meciuri decât în sezonul trecut”, a spus Ciprian Paraschiv pentru ProSport LIVE.

Citeste si:  Cât timp e valabilă adeverința de vaccinare anti-COVID-19

Citeste articolul pe ProSport

 48 total views