luni 23 august 8:06 PM

Abonare la google news

O nouă ofertă pentru Deian Sorescu! Golgeterul Ligii 1, la mare căutare în Europa! Știm suma care poate intra în conturile „câinilor”


O nouă ofertă pentru Deian Sorescu. Evoluțiile foarte bune pe care mijlocașul celor de la Dinamo le-a avut în ultimele luni nu au rămas fără ecou. Campioana Poloniei, Legia Varșovia, se pregătește de o nouă ofertă pentru căpitanul „câinilor”, de data aceasta mult mai consistentă.


În luna iunie, Legia Varșovia a făcut o primă ofertă pentru Sorescu de 350.000 de euro, refuzată pe loc de oamenii de la Dinamo. De data aceasta, noua ofertă este una mai consistentă. Ajunge la 1,2 milioane de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer.

Recent, Legia Varșovia l-a vândut pe fundașul dreapta Josip Juranovic la Celtic Glasgow pentru 3 milioane de euro, iar Deian Sorescu este văzut drept omul potrivit să-l înlocuiască pe fotbalistul croat.

Deian Sorescu a primit o nouă ofertă

După vânzarea lui Josip Juranovic (26 de ani), Legia Varșovia a primit o grea lovitură. Cel de-al doilea fundaș dreapta al echipei, suedezul Mattias Johansson (29 de ani) s-a accidentat, iar singurul fotbalist disponibil în acea zonă a terenului este puștiul Kacper Skibicki, de doar 19 ani.

Cu toate acestea, conform surselor Prosport.ro, oferta va deveni oficială doar dacă echipa poloneză va reuși să se califice în grupele Europa League.

Legia Varșovia se află în play-off, acolo unde se duelează cu echipa lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga. În tur, în Cehia, scorul a fost egal, 2-2. Partida retur este programată joi, 26 august, de la ora 22:00.

Și Gaziantep îl vrea pe Sorescu

Dinamo a mai primit o ofertă pentru Deian Sorescu, recent, din partea clubului de primă ligă din Turcia, Gaziantep, de 600.000 de euro. Cu toate acestea, dinamoviștii simt că pot obține mai mult de pe urma lui Sorescu. Pretențiile lui Dinamo sunt de aproximativ un milion de euro, însă suma este una negociabilă.

Deian Sorescu este, la ora actuală, golgeterul Ligii 1, cu cinci reușite în primele șase runde, iar în ultimele luni a bifat și două prezențe în tricoul echipei naționale a României. Cota de piață a fotbalistului, conform Transfermarkt, este de 1,4 milioane de euro.

Prosport.ro