miercuri 19 ianuarie 12:30 AM

Abonare la google news

O noua lovitura pentru Novak Djokovic! Spania îl trimite pe sârb în centrul de vaccinare


Purtătorul de cuvânt al Guvernului spaniol, Isabel Rodriguez, a declarat că Novak Djokovici va trebui să se vaccineze dacă vrea să participe la turnee în Spania, conform news.ro.


„Ceea ce trebuie să facă Djokovici este să se vaccineze, acesta ar fi cel mai bun lucru de făcut”, a spus Isabel Rodriguez într-o conferinţă de presă, când a fost întrebată dacă liderului ATP i se va permite să concureze în Spania după ce a fost expulzat din Australia deoarece nu este vaccinat.

„Nu este suficient să fii bun pe teren, trebuie să fii bun şi în viaţă. Când eşti un sportiv de elită, sunt mulţi care te urmăresc şi este important să fii un exemplu”, a afirmat Rodriguez.

Luni, premierul spaniol Pedro Sanchez a vorbit deja despre cazul Djokovici: „Orice sportiv care doreşte să concureze în ţara noastră trebuie să respecte regulile de sănătate ale Spaniei”.

În prezent, în Spania, regulile de sănătate impun ca oamenii să aibă fie un certificat de vaccin, un test PCR negativ sau un certificat care arată că a fost infectat cu coronavirus.

Djokovici merge în mod regulat în Spania, unde deţine o casă în staţiunea Marbella. El a petrecut acolo câteva zile la sfârşitul lunii decembrie şi începutul lunii ianuarie.

Isabel Rodríguez, portavoz del Gobierno de España, sobre que Djokovic juegue en Madrid: „Lo que tiene que hacer es ser ejemplo y vacunarse”.

 

Stiripesurse.ro