vineri 4 iunie 11:06 PM

Abonare la google news

O mireasă pretențioasă, cereri uluitoare pentru domnișoarele de onoare și invitați: să meargă la sală, să își pună extensii și să plătească peste 400 € la petrecere

E drept, multe dintre femei devin extrem de exigente când vine vorba de ziua nunții lor, însă, o mireasă a întrecut imaginația tuturor! Femeia și-a anunțat domnișoarele de onoare și invitații printr-un mesaj care îi sunt cerințele… De fapt, condițiile pentru ca aceștia să poată participa la petrecerea din ziua cea mare. Antrenamentele la sală, extensii aplicate și achitarea unei sume de peste 400 de euro se numără printre doleanțele divei.


O mireasă pretențioasă, cereri uluitoare pentru domnișoarele de onoare și invitați

Potrivit jurnaliștilor de la The Mirror, una dintre invitate a făcut publică pe social media discuția inițiată de mireasa cu multe fițe.

“Sunt atât de entuziasmată că mă căsătoresc cu bărbatul visurilor mele. După cum știți, va fi o nuntă foarte diferită. Noi sperăm să o facem afară, în aer liber și am înțeles că, decembrie, este, în general, o lună răcoroasă, dar în Oklahoma este însorită de obicei.


Am doar câteva lucruri de întrebat. Eu am luat toate rochiile, iar domnișoarele de onoare care vor fi acolo, trebuie să aibă mărimea opt. În cazul în care nu aveți această măsură, vă recomand să vă duceți la sală. Iertaţi-mă, n-am vrut să vă jignesc, dar eu mi-am planificat nunta încă de când eram în scutece și îmi doresc să fie perfectă. Unghiile voastre trebuie să fie tăiate scurt și necolorate”, sunt câteva dintre precizările făcute de femeia care urma să îmbrace rochia albă de mireasă.

O femeie a renunțat să participe la nunta unei mirese după ce aceasta a rugat-o să slăbească două mărimi mergând la sală și să plătească 350 de lire sterline dacă vrea să fie prezentă la petrecere © mirror.co.ukO femeie a renunțat să participe la nunta unei mirese după ce aceasta a rugat-o să slăbească două mărimi mergând la sală și să plătească 350 de lire sterline dacă vrea să fie prezentă la petrecere © mirror.co.uk

Mireasa pretențioasă a mai subliniat că acele doamnele și domnișoarele care au părul scurt, trebuie să își pună extensii ca să dea bine în poză. În plus, pe lângă taxa de participare la nuntă, în valoare de 350 de lire sterline, invitații trebuie să mai plătească alte 353 de lire sterline, reprezentând o donație pentru luna de miere în Hawaii.

“Vă iubesc pe toți și abia aștept să devin soție”, și-a încheiat femeia mesajul care a devenit viral pe social media.

Sursa foto simbol: freepik.com

Cancan.ro


Stirile.eu