Abonare la google news

O mireasă a murit la propria nuntă. Ce a făcut mirele din India

Situație cel puțin bizară în India, unde o mireasă a murit la propria nuntă și mirele s-a căsătorit cu sora ei mai mică. Rudele de ambele părți au fost de acord cu ceremonia controversată.

Times of India, citat de Newsweek, scrie că, joi seara, Mangesh Kumar se pregătea de nunta cu Surbhi.

Potrivit presei locale indiene, Surbhi s-a plâns de o stare de rău, după care s-a prăbușit în timpul ritualului de nuntă.

Familia a dus-o repede la spital, dar mireasa a murit la scurt timp. Cauza decesului ar fi fost un infarct.

Potrivit Newshub, familia a adus cadavrul miresei acasă, pentru incinerare, după obiceiul tradițional.

Dar decesul miresei nu va opri nunta! Mirele a vorbit cu părinții lui Surbhi și s-a decis ca acesta să se însoare cu sora tinerei decedate, ceva mai tânără.

Părinții au fost de acord și ceremonia a avut loc în timp ce trupul neînsuflețit al miresei se afla într-o cameră alăturată.

Fratele îndurerat: „Nu am știut cum să facem”

Înfuriat de cele întâmplate, fratele lui Surbhi, pe nume Saurabh, a declarat: „A fost o situație bizară, în care căsătoria cu sora mea mai mică a fost oficializată în timp ce cadavrul celeilalte surori era în cealaltă cameră”.

„Nu am știut ce să facem”, a continuat fratele miresei. „Cineva de la nuntă a sugerat ca Nisha, sora mea mai mică, să se mărite cu mirele. Ambele familii au fost de acord”.

Unchiul miresei a vorbit pentru postul TV9 despre decizia de a merge mai departe cu nunta dintre mire și sora mai mică a lui Surbhi, un pas deloc ușor.

„Nu am mai avut asemenea emoții”

„A fost o decizie foarte grea pentru familia noastră”, a declarat unchiul surorilor Surbhi și Nisha. „O fată era moartă în altă cameră, iar cealaltă se mărita alături. Nu am mai avut asemenea emoții. Tragedia morții lui Surbhi și bucuria nunții lui Nisha…”

Mai mult, ritualul de înmormântare pentru Surbhi a fost realizat tot la nunta surorii ei mai mici.

Nunta lui Mangesh Kumar nu este singura ceremonie bizară din India. Luna trecută, o mireasă s-a măritat cu un oaspete de la nuntă, după ce mirele a fugit de la nuntă.

Citeste articolul pe Gandul