2 iunie 5:00 PM

Abonare la google news

O fetiță a fost agresată sexual de un bărbat de 64 de ani! Victima l-a dat pe agresor pe mâna oamenilor legii

Scenariu cutremurător în Mehedinți. O fetiță de 12 ani a fost agresată sexual de un bărbat de 64 de ani, de două ori. În cele din urmă, victima și-a făcut curaj și a anunțat autoritățile.

Fetița le-a povestit jandarmilor cărora le-a cerut ajutorul cum s-a întâmplat totul. Prima agresiune a avut loc pe data de 23 mai. Fetița l-a întâlnit pe bărbat pe stradă, iar acesta i-ar fi cerut ajutorul. I-a spus că este prea bătrân şi nu se descurcă singur să-şi cumpere pâine. Impresionată, fetița a acceptat să îl însoțească până la magazin, însă pe drum bărbatul s-a prefăcut că îi este rău şi a ademenit-o pe o bancă retrasă. (CITEȘTE ȘI: O FETIȚĂ DE 11 ANI DIN IAȘI, AGRESATĂ DE UN TÂNĂR DE 19 ANI!)

Se pare că bărbatul ar fi încercat să o sărute pe fetiță şi să o atingă în zonele intime. Din fericire, o femeie care a trecut prin acel loc a observat scenele deplasate și a salvat-o pe fetiță. Cum fapta nu a fost reclamată, bărbatul a încercat din nou.

A doua oară, bărbatul în vârstă de 64 de ani a folosit aceeași tactică. A întâlnit-o pe fetiță și i-a spus că nu cunoaște zonă și a rugat-o să îl conducă spre un magazin. Însă, de această dată, fetița nu s-a mai lăsat păcălită și a anunțat autoritățile.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fața locului, iar bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei.

(VEZI ȘI: INCIDENT GRAV ÎN SECTORUL 4 AL CAPITALEI! O FEMEIE A FOST AGRESATĂ SEXUAL ÎN UNUL DINTRE CELE MAI CIRCULATE PARCURI)

 

Sursa foto: Poliția Română

Citeste articolul pe Cancan