11 august 3:36 PM

Abonare la google news

O femeie şi un bărbat din Neamţ care au tâlhărit doi băcăuani, prinşi după o lună de la comiterea faptei

O femeie şi un bărbat din Neamţ care au tâlhărit două persoane au fost prinşi de poliţiştii din Bacău după o lună de la comiterea faptei, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat, miercuri, că fapta a fost comisă pe 14 iulie în municipiul Bacău, iar victime au fost o femeie de 30 ani şi prietenul ei în vârstă de 47 ani.

„Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău care, din cercetările efectuate, au stabilit că tânăra, împreună cu concubinul său, de 47 ani, se aflau în faţa imobilului în care locuiesc când acesta ar fi fost agresat şi deposedat de o borsetă în care se aflau documente personale şi suma de 300 lei.

Citește și: Declarație ȘOC în dosarul agenților VIOLENȚI de la SECȚIA 16: „Nu l-am denunțat pe Șeicaru„ …

Totodată, în momentul în care femeia ar fi intervenit între cei trei bărbaţi, ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă şi deposedată de un telefon mobil şi suma de 50 lei.

Poliţiştii au depistat şi identificat o femeie de 21 ani şi un tânăr de 20 ani, ambii din judeţul Neamţ, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Citeste articolul pe Stiripesurse