marți 19 octombrie 6:00 PM

Abonare la google news

O femeie este cercetată penal după ce a afirmat într-un live pe Facebook că un spital este gol

Spital modular Piatra-Neamț Sursa: Facebook


  • O femeie din Piatra Neamț a afirmat într-un live pe Facebook că spitalul modular ATI din Piatra-Neamț este gol.
  • Spitalul a negat acest lucru precizând că în ziua respectivă erau internați 25 de pacienți în stare gravă.
  • Femeia s-a ales cu dosar penal în urma afirmațiilor pe care le-a făcut.

Săptămâna trecută, o femeie din Piatra Neamţ a făcut un live pe Facebook în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ. Femeia afirma că spitalul modular ATI este gol. Spitalul a reacţionat, precizând că în ziua respectivă erau internaţi 25 de pacienţi în stare gravă în secţia ATI.

Poliţiştii din Neamţ au întocmit un dosar penal după ce femeia respectivă a afirmat, într-o filmare postată pe Facebook, că spitalul modular ATI de la Piatra Neamţ este gol.


„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini, în care o persoană prezintă informaţii cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra-Neamţ, Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Neamţ precizează că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora şi fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !