Abonare la google news

O femeie de 39 de ani, care nu suferea de nicio boală, a murit la patru zile după ce a primit a doua doză de vaccin anti-Covid

  • Kassidi Kurill, în vârstă de 39 de ani, din Ogden, Utah, a murit pe 5 februarie.
  • Femeia a primit a doua doză de vaccin Moderna cu patru zile mai devreme.
  • Kurill a început să aibă dureri de cap și greață la o zi după ce a fost vaccinată.
  • Femeia a fost internată în spital două zile mai târziu, când ficatul ei a început să cedeze.
  • Familia lui Kurill spune că nu avea probleme de sănătate cunoscute sau afecțiuni preexistente.
  • O autopsie este în curs de desfășurare pentru a determina cauza morții sale subite.

O mamă în vârstă de 39 de ani din Utah, fără probleme de sănătate cunoscute, a murit la patru zile după ce a primit a doua doză de vaccin anti-Covid de la Moderna, scrie Daily Mail.

Citeste si:  Cum vezi dacă ouăle sunt expirate. Este atât de simplu, îți vei da seama imediat

Kassidi Kurill din Ogden a decedat în 5 februarie, potrivit unui raport 2News publicat săptămâna aceasta, bazat pe sistemul de raportare a efectelor adverse ale vaccinului de la Centers for Disease Control.

„Era aparent sănătoasă ca un cal”, a declarat pentru Fox News tatăl lui Kurill, Alfred Hawley.

Kurill a primit a doua doză de vaccin pe 1 februarie și a început să se plângă a doua zi de dureri de cap, greață și imposibilitatea de a urina în ciuda consumului de lichide.

Pe 4 februarie femeia a mers la spital spunând că se simte foarte rău.

Citeste si:  Marcel Ciolacu, după ce s-a vaccinat anti-COVID: ”Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile”

„Spunea că inima îi bate rapid și că trebuie să ajungă la urgențe. I-au făcut un test de sânge, ulterior medicii mi-au că ficatul ei nu mai funcționează”, a povestit tatăl la 2News.

Cei dragi au organizat o campanie de strângere fonduri pe GoFundMe pentru a sprijini fiica lui Kurill, Emilia, în vârstă de nouă ani.

Familia speră că o autopsie le va oferi răspunsuri despre moartea subită a femeii.

În același timp, tatăl lui Kassidi spune că spera că experiența fiicei sale nu îi va descuraja pe alții să se vaccineze.

Citeste si:  Ministrul Carol Novak, pus în încurcătură! Staff-ul celor de la FR Rugby a aplicat pentru postul de consilier al Ministrului Tineretului și Sportului

Dar, el i-a îndemnat pe toți cei care se confruntă cu simptome după vaccin să le ia în serios.

„Dacă ai o reacție la acesta, nu o ignora. Fiți atenți. Dacă persistă mai mult de o zi, ar trebui să mergi la un medic. Și asigurați-vă că nu sunteți altul dintr-un milion.”, spune el.

Decesele cauzate de vaccinurile împotriva coronavirusului sunt extrem de rare, potrivit sistemului de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor FDA/CDC (VAERS).

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 48 total views