Abonare la google news

O femeie a găsit un iPhone 11 care a stat 6 luni pe fundul unui lac și este încă funcțional. Cine este proprietara telefonului

Clayton Helkenberg și soția sa, Heather, au avut parte de o surpriză total neașteptată în timp ce au făcut scufundări în lacul Harrison, aflat în Columbia Britanică, o provincie din Canada. Îmbrăcată în costum de scafandru, femeia a găsit un iPhone 11 care era funcțional, deși, a stat în apă jumătate de an. Cunoscutul cuplu a reușit să înapoieze telefonul proprietarei care se împăcase cu gândul că nu va mai putea să îl recupereze vreodată. 

O femeie a găsit un iPhone 11 complet funcțional, după ce a stat 6 luni într-un lac

Heather Helkenberg a fost foarte fericită în momentul în care a aflat că iPhone-ul 11 pe care îl găsise pe fundul lacului Harrison încă funcționează, deși a stat vreme de jumătate de an în apă. După ce l-a curățat și l-a aprins, femeia și partenerul ei de viață au decis să îl caute pe proprietarul telefonului. Acesta este, de fapt, o ea și se numește Fatemeh Ghodsi.

Când cei doi soți au sunat-o pe femeia care locuiește în Vancouver și i-au spus că i-au recuperat telefonul din apale lacului Harrison, aceasta a crezut că prietenii săi îi fac o farsă. În cele din urmă, ea s-a convins că nu este așa și s-a bucurat enorm. Fatemeh Ghodsi a scăpat iPhone-ul 11 în timpul unei excursii cu barca, pe care a făcut-o în septembrie 2020.

Aceasta a povestit pentru jurnaliștii de la CBC că nu a mai putut face nimic, după ce personalul din parcul natural a informat-o că nu va fi posibil să-l găsească. iPhone 11 ar trebui să fie rezistent la apă până la 1,5 metri, timp de aproximativ o jumătate de oră, dar se pare că este mai bun decât anticipase chiar și Apple.

Citește și: Cât de rezistente sunt noile iPhone, comparativ cu predecesoarele lor

Heather Helkenberg și soțul său fac frecvent scufundări și întotdeauna se întorc acasă cu povești uimitoare. Cuplul a mai descoperit în acea zi:  ochelari de soare, sticle, brichete și telefon cu clapetă printre alte bucăți de gunoi.

Nu rata: O femeie din Galați a primit șuruburi în locul unui iPhone de 6.700 de lei și a alertat poliția. Ce au declarat oficialii magazinului de unde l-a comandat

Sursa foto: captură video YouTube / Aquatic Monkey

Citeste articolul pe Cancan