vineri 21 ianuarie 4:15 PM

Abonare la google news

O femeie a crezut că vede un OZN pe cer, la beție. Filmarea caraghioasă a ajuns virală


O femeie a confundat o lampă stradală cu un OZN, totul în timp ce se afla în stare de ebrietate la un festival al berii. Clipul a ajuns viral pe TikTok.


Starul TikTok Maddi Studer filma artificiile pe cer când a văzut o formă circulară ciudată plutind pe cer, așa că în starea ei de ebrietate a filmat-o și a fost sigură că este un OZN – dar nu a fost.

Maddi a distribuit videoclipul în care ea le-a arătat prietenilor ei, explicând că a fost la un festival al berii și poate că a băut puțin prea mult.

În clip, ei pot fi auziți strigând de bucurie în timp ce focuri de artificii sunt lansate în apropiere, iar în timp ce Maddi filmează ea observă ceva circular plutind pe cer.

Apoi se concentrează asupra obiectului și poate fi auzită spunând „woah, ce este aia”, dar dacă te uiți cu atenție poți să-ți dai seama că este de fapt un luminator.

Maddi a distribuit videoclipul pe TikTok cu legenda: „Și apoi le-am spus tuturor că știam că am văzut un OZN”.

Iar peste clip, ea a adăugat textul: „Revenire la acea dată când am fost atât de beată la un festival al berii, încât am confundat o lampă stradală cu un OZN”.

Clipul lui Maddi a fost vizionat de peste trei milioane de ori în doar patru zile, iar utilizatorii TikTok s-au adunat la postare pentru a-l sprijini pe Maddi, spunând că ar fi făcut la fel.

Unul a spus: „Sunt treaz și am crezut că este un OZN”.

Și apoi un al doilea a scris: „Ok, dar pare că doar plutește acolo”.

Apoi un al treilea a comentat: „Nu, pentru că l-aș fi confundat cu un OZN complet sobru”.

„Acea lampă este totuși cam sus”, a adăugat un al patrulea utilizator.

Alți utilizatori au spus că au făcut greșeli similare în trecut, după cum unul a adăugat: „Am mai făcut asta înainte. M-am uitat pe geamul mașinii, m-am uitat în sus și inima mi s-a scufundat timp de 30 de secunde”.

Iar un al doilea a scris: „Este în regulă. Odată am crezut că luna plină este atât de frumoasă și de imensă, dar era doar un semn Burger King”.

Cancan.ro