Abonare la google news

O copilă de 15 ani, din Iași, a fost dată dispărută mai bine de 24 de ore, după ce a plecat cu doi tineri de bună voie

O minoră de 15 ani și-a îngrijorat familia mai bine de o zi întreagă. Copila a dispărut în Sâmbăta Mare, cu doi tineri, plecând cu mașina însoțită de ei. Ea a apărut următoare zi, de Paște.

Conform surorii ei, Laura ar fi urcat într-o maşină de culoare gri alături de doi tineri. Unul dintre tineri este domiciliat în municipiul Piatra Neamț. Nu se cunosc mai multe detalii dar familia îi roagă pe toţi cei care pot oferi informaţii despre dispariţia fetei să apeleze la numerele de telefon de mai jos sau să sune la numărul unic de urgentă 112. Fetiţa a dispărut pe data de 1 mai iar familia nu mai are nicio veste de la aceasta mai ales că telefonul mobil pe care minoră îl deţinea a fost lăsat, descărcat, în propria locuinţă:

Citeste si:  Oameni şi case – Bucureşti (I)

„Bună ziua! Aici este Laura Login, sora mea, are 15 ani, iar pozele de mai jos descriu destul de bine. 1 mai, în jurul orei 15 a dispărut cu o maşină gri împreună cu doi tipi; Unul dintre ei este cu vârsta de 19 ani din Piatră Neamț iar celălalt, aşa zis-ul lui var. Nu ştim nimic altceva despre ei (a lăsat telefonul descarcar acasă). Acestea sunt toate detaliile pe care deocamdată le avem. Dacă o vederi pe undeva sau obţineţi informaţii, vă rog, scrieţi-mi sau sunaţi de urgentă la acest număr: 0784 065619 sau 076 309 1379”, este mesajul postat pe reţelele de socializare.

Citeste si:  Sfântul Gheorghe 2021. Este bine să stai treaz în noaptea de Sângeorz

Citeste articolul pe Cancan