Abonare la google news

O bătrână din Capitală, la un pas să fie tâlhărită în scara blocului

O bătrână în vârstă de 65 de ani din Capitală, la un pas să fie tâlhărită în scara unui bloc de doi indivizi.

În clipul video se poate observa cum individul care intră în scara unui bloc din Sectorul 6 după bătrână încearcă să-i deschidă rucsacul, dar este prins în fapt de bătrână, scrie Antena3.ro.

În clipul doi se vede cum femeia este urmărită încă de pe stradă de hoți, iar în momentul în care a intrat în imobil, unul a rămas de pază la intrare, iar celălalt s-a dus după bătrână.

„Ești a dracului…m-ai prins…”

Pensionara a observat că cineva îi umblă în rucsac și s-a întors, moment în care hoțul a exclamat: „Ești a dracului… m-ai prins… nu mai urc cu tine în lift că ești prea a dracului!”

În imagini se poate observa cum individul pune telefonul la ureche și se preface că vorbește, în timp ce se fofilează din scara blocului, unde îl așteaptă complicele.

Din păcate, bătrâna nu a făcut sesizare la poliție, deoarece a fost „mulțumită” că a scăpat nevătămată și fără ca hoții să-i fure nimic din rucsac.

Bătrână de 74 de ani, furt ca-n filme! Și-a filat victima, de 84 de ani, la biserică și apoi a dat atacul. Polițiștii, șocați de planul hoaței

Bătrână de 74 de ani, furt ca-n filme! S-a petrecut în România și nu oriunde, ci în Iași, cel mai mare oraș al Moldovei! O bâtrână de 74 de ani a tâlhărit o femeie cu 10 ani mai în vârstă decât ea, dar cu adevărat uluitor este modul în care a „operat”. Până și polițiștii au fost șocați de planul hoaței.

Caz șocant în Brașov! O femeie a fost atacată în cimitir, după ce participase la o înmormântare

Caz șocant în Galați, acolo unde o femeie a fost atacată sâmbătă, 6 februarie, în cimitirul „Eternitatea”. Bărbatul mascat și-a bruscat victima în încercarea de a-i fura geanta.

Citeste articolul pe Gandul